Torna la Passejada en Roda Petita amb la 8a edició aquest 2023

Fotografia: Arxiu.

Després de dos anys de pausa, la Passejada en Roda Petita torna amb força aquest 2023. Aquesta és la 8a edició d’un esdeveniment amb una mirada social, que va més enllà d’una activitat familiar i esportiva. La proposta es basa en una passejada per alguns dels carrers de la Vila de Gràcia amb patins o
patinets (no motoritzats) per donar suport i visibilitat a les persones afectades per la Síndrome X Fràgil, una síndrome que tot i ser considerada una malaltia minoritària és la primera causa de diversitat funcional intel·lectual hereditària.

La jornada inclourà, a més de la passejada pels carrers, obsequi d’una bossa amb productes per a totes les persones inscrites, servei de bar on fer el vermut a càrrec de nois i noies amb X Fràgil, tallers familiars, un mural participatiu i una batucada final. La Passejada en Roda Petita és una iniciativa de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil, que pretén, d’una banda, trencar estigmes i fer visibles les capacitats i habilitats de les persones amb X Fràgil i de l’altra aconseguir beneficis a través de les inscripcions a l’activitat.

La passejada tindrà lloc el pròxim 5 de març a partir de les 11.00 hores a la plaça del Nord on es farà entrega de les acreditacions i entrega de la bossa amb regals a les persones inscrites a les 10.30 hores. El preu de la inscripció és de 5€ per a les persones adultes i 3€ fins a divuit anys, podeu fer la vostra reserva en aquesta web.

La Passejada en Roda Petita és una iniciativa de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil amb la col·laboració de La Salle Gràcia.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat