Tasta Gràcia la Guia de Restauració i gastronomia de Gràcia 2024

Aquest any des de Gràcia Comunicació editora del TOT Gràcia, estem treballant per treure el primer número de Tasta Gràcia la Guia de Restauració i Gastronomia de Gràcia 2024.

Una guia magazine de publicació anual que té com a objectiu realçar tota l’oferta gastronòmica que ofereix Gràcia i alhora donar-la a conèixer amb diverses activitats durant la primavera del 2024.

La Guia Magazine |

Edició en paper d’una guia amb articles sobre la diversa oferta gastronòmica que ofereixen els restauradors de Gràcia, amb un disseny molt visual, el lector podrà descobrir les especialitats de cada restaurant així com accedir a la seva web a través d’un codi QR.

TOT Gràcia |

A més en el número de primavera de la revista TOT Gràcia, el Dossier central serà dedicat a la publicació de la Guia Tasta Gràcia en un ampli reportatge, així com s’explicaran les històries dels comerços més emblemàtics d’aquest sector.

Xarxes Socials i Ruta Gastronòmica |

A més des de Gràcia Comunicació també es farà difusió de la Guia Tasta Gràcia a través de les xarxes socials del TOT, amb més de 5.300 seguidors, així com proposarem els lectors una Ruta Gastronòmica dels restaurants que surtin a la guia, per descobrir la seva cuina.

La Guia pretén no només donar a conèixer els restaurants i les seves propostes culinàries sinó també els comerços de gastronomia especialitzats. Per aquesta raó la Guia es dividirà en diverses seccions com són:

Restaurants
Botigues Gurmet (xarcuteries, formatgeries, queviures)
Alimentació ecològica
Pastisseries
Cafeteries.

Sí voleu que el vostre restaurant, botiga o comerç aparegui a la guia d’aquest 2024 tant sols ens heu d’esciure al mail: publicitat@totgracia.com i us informarem sense cap compromís. Si voleu també podeu veure el disseny del número 0 del Tasta Gràcia en aquest enllaç.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat