TOT Gràcia El Diari Digital de la Vila de Gràcia

El TOT Gràcia és una revista magazine fundada a l’abril de l’any 1989, és a dir tot just ara fa trenta-cinc anys de la seva sortida al carrer.

En la seva primera etapa la periodicitat era quinzenal, i els exemplars es repartien als forns de pa i fleques a més dels comerços de Gràcia. A les seves pàgines hi llegíem articles d’opinió, de societat i cultura i les tradicions de la Vila de Gràcia, la cartellera dels cinemes, una entrevista central, passatemps i notícies d’actualitat.

Vint-i-vuit anys després des de Gràcia Comunicació vam decidir agafar el llegat d’aquella publicació i convertir-la en la revista trimestral que ara tots coneixeu amb 8.000 exemplars repartits per més de 350 comerços dels cinc barris del districte de Gràcia.

Aquí teniu disponibles les dades del TOT Gràcia per si voleu contactar amb nosaltres.

Podeu trucar-nos, o enviar-nos un correu electrònic per fer-nos arribar qualsevol dubte, notícies d’interès i notes de premsa, articles d’opinió, fotografies o notificacions vàries. També per si us voleu posar en contacte amb el nostre departament comercial.

TOT Gràcia
Vila de Gràcia
Redacció: redaccio@totgracia.com
Publicitat: publicitat@totgracia.com

Logo actual del TOT i el primer utilitzat l’any 1988

Som un diari digital de notícies del Districte de Gràcia i dels seus barris, amb actualitzacions diàries sobre notícies de sectors com l’economia, el comerç, la cultura i la societat.
TOT Gràcia també és la revista que editem de forma trimestral amb un tiratge de 8.000 exemplars, distribuïts a més de 350 comerços de Gràcia.

Edita: 
Gràcia Comunicació

Cordinació:
David Ramon

Redacció:
Carles Batalla
Jaume Brunet
David Ramon

Contacte:

Redacció
redaccio@totgracia.com

Publicitat:
publicitat@totgracia.com