Publicitat

ANUNCIA’T al TOT GRÀCIA, el millor aparador de Gràcia

El TOT GRÀCIA és un mitjà privat d’informació local i comercial de La Vila de Gràcia i dels diferents barris que formen el districte de Gràcia com són Gràcia Nova i el Camp d’en Grassot, El Coll, La Salut i Vallcarca i Els Penitents.

El TOT funciona com a eix vertebrador entre els ciutadans i els comerços, empreses, entitats i associacions de Gràcia. Al TOT GRÀCIA us podem ajudar a donar a conèixer el vostre negoci, promocionar els vostres productes, i els diferents serveis que oferiu, a través dels diferents canals de difussió que disposem.

Us oferim un servei de disseny a la mida de la vostra proposta, tant si és en format d’anunci, article o bé entrevista. Sempre a obetnir la millor creativitat o bé el millor contingut si és redaccional.

Si voleu podeu contactar amb nosaltres i us visitarem personalment a la vostra empresa o comerç per explicar-vos les diferents propostes que oferim i com ens podem adaptar a les vostres necessitats. Actualment el TOT GRÀCIA és una publicació trimestral, (4 dicions a l’any, primavera-estiu-tardor-hivern) i editem uns 8.000 exemplars a cada número, distribuïts a 350 punts entre comerços, fleques, pastisseries, mercats municipals, biblioteques, teatres, cinemes, farmàcies, centres de salut i mèdics, associacions i centres culturals i socials dels 5 barris del districte.

Podeu fer la vostre comanda publicitària o bé informa-vos omplint aquest formulari de contacte