Posem en marxa la campanya de subscripció per a empreses i entitats titulada
“Salvem el TOT Gràcia, fent-vos Comerç Protector»

Amb motiu de la situació econòmica actual que condiciona/compromet la viabilitat de la revista i el diari digital TOT Gràcia, la seva editora Gràcia Comunicació fa saber:

L’any 2016 es publicava per la Festa Major de Gràcia el primer número de la revista TOT Gràcia i poc després es posava en marxa el diari digital www.totgracia.com. Els dos projectes van poder veure la llum gràcies al suport
de comerços, clients i anunciants.

Des de llavors han passat ja sis anys de la trajectòria del TOT, primer amb un diari digital i al cap de pocs mesos amb una edició en paper que va veure la llum per la demanda que havíem vist que tenia: clients i anunciants ens demanaven la publicació en paper i en tots aquests mesos hem aconseguit fer una revista trimestral de distribució gratuïta amb especial dedicació a l’activitat comercial, la cultural, el tercer sector i la història. Una revista per llegir.

Sis anys publicant el TOT GRÀCIA 

Han passat sis anys, hem publicat 16 números amb un tiratge per edició de 8.000 exemplars repartits en els cinc barris del Districte de Gràcia, i hem creat un diari digital que ha arribat a les 20.000 visites mensuals.

L’any 2020, el de la pandèmia, ha estat un punt d’inflexió però no pas com l’imaginàvem nosaltres. A partir d’aquí res ha tornat a ser com abans: difi cultats per continuar editant en format físic amb motiu de l’augment desorbitat del paper per imprimir -entre un 30 i 40%, més car-, l’augment del preu del transport i les diferents despeses de l’equip humà han fet que cada cop sigui més difícil treure al carrer el TOT.

Som una revista que, des dels inicis, només ha tingut com a font d’ingressos la publicitat que comerços, botigues i empreses han posat a les pàgines del TOT, fent-nos confiança per mitjà de la publicitat, però sense cap ajuda
de les administracions locals. A totes aquestes empreses i clients, moltes gràcies!

Ara, però, si volem que Gràcia continuï llegint la revista en paper TOT Gràcia i el seu digital, necessitem el suport de moltes més empreses, comerços i entitats per tal de poder tenir una mínima viabilitat econòmica i poder, entre altres coses, fer front al pagament de la impressió de cada número (4 l’any), a l’equip de periodistes que fa les peces que componen la revista i el diari digital i a les despeses generals, i així enfortir encara més aquest projecte comunicatiu.

Feu-vos «Comerç Protector del TOT»

La Campanya “Comerç Protector” consisteix en una acció de micromecenatge-publicitari pensada per a empreses i comerços, que, d’una banda, volen fer-se veure a nivell publicitari al Districte de Gràcia per un mòdic preu, per sota de les tarifes habituals del TOT i, de l’altra, ajudar a tirar endavant la revista en paper i el web del TOT GRÀCIA.

Són aquells que publicitant-se de manera anual,
fan posible que el TOT surti cada trimestre. Tot això implica:
Per tan sols una quota anual de 200€ (50€ per número publicat)

1) Anunci mòdul 6 a cada edició del TOT GRÀCIA
(8.000 exemplars a tot el Districte)
2) Quatre anuncis l’any al TOT GRÀCIA
(32.000 exemplars anuals)
3) Anunci al web del TOT GRÀCIA
4) Publicitat recurrent de major impacte
5) Captació de nous clients per a les empreses anunciants
6) Implicació en el teixit comunicatiu dels barris de Gràcia
7) Suport a la producció, realització, edició i distribució del TOT
8) “Comerç protector” comerç distribuïdor o cial del TOT Gràcia
9) Acreditació de “Comerç Protector” amb adhesiu per al comerç.

Doneu-vos d’alta, obtindreu publicitat a baix cost i aconseguireu més clients i a més contribuíreu a fer sostenible la revista TOT GRÀCIA i el seu digital.

Per donar-se d’alta: publicitat@totgracia.com