Dijous 5 d’octubre

Presentació del llibre: «Sant Roc a la Vila de Gràcia» a càrrec de Guillem Roma a les 18.30 hores, de franc a la Biblioteca Vila de Gràcia.

Divendres 6 d’octubre

Lectura dramatitzada de «La Benvinguda» amb Corpus Grup de Teatre i posterior col·loqui, Serà a les 20.00 hores a l’Espai Albert Mussons al carrer d’alzina 9. Taquila inversda.

Dissabte 7 d’octubre

Vermut amb tapa literària, al Centre Moral i Instructiu de Gràcia a les 12.00 hores.

Teatre:  “A lo hecho pecho!” (revista musical) al Teatre del Centre Moral de Gràcia a les 22.00 hores.

Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia: Des de les 10.00 hores i fins a les 14.30 hores diverses activitats, xerrades, tallers i vermut, a la plaça de la Vila.

Jornada de Comerç al Carrer des de les 09.00 hores a les 20.00 hores amb els comerços de: Associació de Comerciants del Carrer Gran de Gràcia Associació de Comerciants Vallcarca, Répública Argentina i Rodalies Associació de Comerciants de Verdi Baix i Rodalies Associació de Comerciants del Carrer Gran de Gràcia Associació de Comerciants del Carrer Diluvi Associació de Comerciants del Carrer Bailen – Pare Claret Associació de Comerciants Nova Travessera i Claret Baix Associació de Veïns i Comerciants de la Plaça Lesseps de Barcelona Associació Comerciants Travessera de Gràcia Centre i Puigmartí Associació de Comerciants i Industrials del Carrer Astúries (Tram de Gran de Gràcia a Torrent de l’Olla).

Dissabte 14 d’octubre:

Música: Jazz Class Concert: “Swing Engine Sweet Trio” al Teatre del Centre Moral i Instructiu de Gràcia a les 19.00 hores.