Sorteig: El TOT Gràcia et convida a l’estrena del fil «Deep Sea» als Cinemes Girona

Aquest divendres 10 de maig s’estrena als cinemes la pel·lícula «Deep Sea Viatge a les profunditats» i el TOT GRÀCIA i Paycom Cinema us portem a veure el film que es projectarà als Cinemes Girona de Gràcia aquest cap de setmana.

«Deep Sea» és un film que et submergeix en un mar d’emocions per explicar-te una història de vida que no deixarà indiferent a ningú.

Tian Xiopeng crea un món de somni, ple de bogeria, color i fantasia, en el qual una dolça nena explora el dolor de l’abandó infantil i el sentiment de culpa. La pel·lícula, amb una clara influència de l’estil del director Hayao Miyazaki, és un viatge al subconscient de la protagonista que farà contenir la respiració a tota la família.

Sinopsi |

Shenxiu, una nena que va ser abandonada per la seva mare quan era més petita, s’embarca en un creuer familiar durant les seves vacances. Una nit, seguint una crida procedent de la mar, acaba en un elegant restaurant situat en un antic submarí. El que ella no sospita és que tot allò té alguna cosa a veure amb la seva mare.

Sorteig |

Sortegem entre els participants dos packs de:

  • Quatre entrades pel cap de setmana als Cinemes Girona.
  • Bossa nevera de la pel·lícula.
  • Ànec inflable per refrescs.
  • Llibreta rasca multicolor.
  • Flyer de DEEP SEA. VIATGE A LES PROFUNDITATS.

Com participar-hi?

Cal anar al perfil d‘Instagram del TOT GRÀCIA, clicar «Like» al post del sorteig i en els comentaris indicar amb qui aniràs, com més vegades ho facis també tindràs més oportunitats de guanyar.

Dijous publicarem el nom dels guanyadors al mateix perfil del TOT GRÀCIA.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat