Oscar Rosa de Bioax «Ajudem a aconseguir la millor versió d’un mateix»

Diuen que la bellesa que veiem per fora, comença per dins. Per això és necessari cuidar-se. Per aquest motiu el nou espai de Bioax a Travessera de Dalt 18 ens ofereix un gran ventall de productes tant de bellesa com de salut, complementant el servei amb una atenció personalitzada per a cada client.

Com va sorgir la idea de Bioax?
El projecte Bioax va començar quan tres professionals de les indústries farmacèutica, informàtica i de la bellesa es van reunir, van combinar tota la seva experiència i van llançar el projecte per a brindar als clients la possibilitat d’aconseguir la seva millor versió. Poder incloure la intel·ligència artificial va fer possible aquest projecte.

Quan vàreu prendre la decisió d’obrir una botiga?
La decisió d’obrir una botiga es va prendre des del principi. A més de poder oferir productes de salut i bellesa a tot el món a través del nostre canal en línia, una botiga física ens permet oferir una gamma de serveis molt més àmplia; com a diagnòstics, rituals de bellesa… També volíem innovar i obrir una botiga diferent; amb un concepte de showroom i l’última tecnologia disponible.

Com us definiríeu?
Ens agrada definir-nos com una fàbrica de salut i bellesa, on entres i te’n vas sentint-te una persona nova. Creiem que el concepte de parafarmàcia s’ha associat a punts de venda, gairebé «autoservei», on l’única diferenciació és l’elecció de marques o preu. El nostre concepte de botiga va més enllà i cerca crear espais únics on el client és guiat a través d’un assessorament expert i amb recomanacions personalitzades per a trobar la millor i més eficient manera d’aconseguir resultats. Creiem que cada client és únic i les seves rutines de bellesa i necessitats poden variar. Estem per a acompanyar al client en el seu viatge per a assolir la seva millor versió.

Què us fa diferents i únics?
El nostre ideal de salut i bellesa com a únic concepte. Treballem les inquietuds dels nostres clients «in&out» i «out&in», és a dir, la bellesa comença per dins i és tan important ajudar-la amb la suplementació adequada com treballar-la per fora. Aquest concepte, juntament amb el diagnòstic, assessorament, recomanació i demostració en botiga, fa que puguem oferir als nostres clients un servei integral 360 i donar solució a les seves inquietuds sobre salut i bellesa. Així mateix, recomanem el producte que millor s’adapti a les necessitats dels nostres clients, independentment de la marca i «preferència del mercat».

Quin tipus de serveis poden sol·licitar els clients a la botiga de Bioax?
El nostre objectiu és oferir tots aquells serveis que ens demanden els nostres clients relacionats amb la salut i la bellesa i continuar creixent. Actualment:
• Diagnòstics de la pell amb un escàner professional que mesura els nivells d’hidratació, lípids de la pell, profunditat i intensitat d’arrugues i taques, textura i punts negres.
• Diagnòstic de cabell, mesurem gruix i quantitat de cabell, sensibilitat del cuir cabellut i cèl·lules mortes.
• També oferim rituals de bellesa en la nostra cabina, apliquem exfoliants, màscares i cremes facials segons les necessitats de la pell.
• Escoles de maquillatge, ensenyem els trucs de maquilladores professionals per a escoles de maquillatge social, de festa, de cerimònia i fins i tot d’automaquillatge.
• Dietes personalitzades. Realitzem un estudi d’auriculoterapia i mitjançant la digitopressió ajudem amb l’ansietat, eliminació de líquids, estrès, control de la gana, etc.

Quines marques i productes teniu a la vostra botiga?
A la nostra botiga, a diferència del canal en línia on pots trobar una varietat molt més gran de productes i marques, ens agrada l’especialització. És a dir, mitjançant un estudi de mercat previ hem triat productes i marques líders en cadascun dels segments, o marques en les quals confiem i apostem plenament. Així, tenim marques com a Bella Aurora per a treballar el fotoenvelliment, Singuladerm per a treballar les arrugues i la fermesa, o Uriage per a les patologies de pells encara més sensibles. També treballem amb Ana Mº La Justícia per a dolors musculars i articulars. Un Vogel per al sistema immunitari o Epaplus per al descans. Després, especialistes en ulls com Bañofta i Elmex en la cura bucal. Elifexir com a tractaments corporals. I per a la cura del cabell i la caiguda del cabell, Genové i DS. Com veieu, disposem d’una àmplia gamma de productes i marques i continuem treballant per a incloure noves referències que ens demanden els nostres clients.

Així doncs, no només podem comprar els productes a la botiga de Travessera de Dalt sinó també botiga en línia, no?
Correcte. En l’àmbit de producte venem a escala local i internacional. No ens limitem en aquest aspecte a causa de la forta xarxa logística amb la qual comptem, almenys als Estats Units, on tenim magatzems propis i des dels quals fem lliuraments en aquesta part del món. No obstant això, també treballem amb empreses de logística locals i internacionals que ens faciliten molt l’enviament a qualsevol lloc. Per a totes les comandes nacionals, el termini de lliurament és de 24h.

Pel que fa al servei sí és només en botiga, com és lògic, però la seva expansió està en marxa i esperem que aviat hi hagi més botigues Bioax en més llocs i implementant el nostre concepte més enllà de les fronteres.

Llavors el diagnòstic personalitzat i posterior recomanació de producte només es fa a la botiga?
No. Com saps, creiem que cada persona mereix el producte que realment li correspon, per això també volem que les persones puguin obtenir «el seu producte ideal» en línia. Lògicament, no és el mateix l’anàlisi prèvia d’un expert en persona que la intel·ligència artificial que hi ha darrere d’aquest sistema, al final són paràmetres establerts en la base de dades, però és cert que tenim una molt bona proposta a l’abast, a través dels últims programaris tecnològics. Tota ella encara no està disponible a la web, però hi estarà molt aviat.

Explica’ns una mica sobre el personal del centre
A l’hora de triar al personal vam tenir en compte una fórmula que assegura l’èxit (H+C)A; Habilitats més coneixement per actitud. El nostre equip de professionals té més de trenta anys d’experiència en els seus sectors, la qual cosa resulta en les habilitats i coneixements de més de cent anys d’experiència combinats. I el més important, l’actitud de millorar dia a dia perquè els nostres clients sentin que compten amb un equip de professionals que els guiarà i ajudarà a aconseguir la millor versió de si mateixos.

• Brenda és la nostra tècnica en parafarmàcia, compta amb més de deu anys d’experiència en punt de venda, especialista en dermocosmètica i complements alimentosos.

• Oscar és l’encarregat de la botiga i maquillador professional amb més de quinze anys d’experiència. Ha treballat per a marques de luxe com Lancôme, Giorgio Armani e Yves Saint Laurent.

I aquests uniformes poc convencionals?
Aquests uniformes van ser confeccionats per Eduardo Navarrete, dissenyador conegut pel seu pas per programes com ‘Mestres de la Costura’ i ‘MasterChef Celebrity’. Un molt bon amic de l’Oscar que, quan li va explicar el projecte, no va dubtar a crear una cosa única i especial que simbolitza la il·lusió i la bogeria de posar en marxa un projecte en una ciutat com Barcelona.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat