Aquest dissabte Correfoc de Sant Medir 2023

D’aquí a una setmana és a dir el divendres 3 de març, Gràcia tornarà a celebrar la seva festa més dolça, tornarà a celebrar Sant Medir. Però abans aquest dissabte 25 de febrer de 2023 la tradicional Tabalada i Correfoc de Sant Medir, protagonitzat per les colles dels districtes de Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi i Sants-Montjuïc.

Primer a mitja tarda tindrà lloc la tabalada que es durà a terme entre les 17.00 hores i les 18.30 hores iniciarà el seu recorregut plaça del Sol, per seguir als següents carrers: Planeta, Sant Joaquim, travessia de Sant Antoni, Astúries, Badia, Santa Àgata, Pérez Galdós, Nil Fabra i Gran de Gràcia.

Acabada la tabalada serà el torn del foc i la llum amb el Correfoc que començarà a les 18.30 i que iniciarà recorregut al carrer de Gran de Gràcia amb Nil Fabra, i passarà per Gran de Gràcia, Sant Domènec (sense foc), fins arribar novament a la plaça de la Vila de Gràcia sobre les 21.00 hores.

Per tant de poder gaudir amb seguretat del Correfoc es recomana anar vestit preferiblement amb roba de cotó, i tapar-se el cap amb barrets o bé mocadors, i alhora també protegir-se els ulls. Per altra banda tots vehicles dels carrers de l’itinerari hauran de ser prèviament retirats.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat