Nou comunicat del C.A.T. arran de no poder programar els actes de «La Plaça del Folk»

Fa unes setmanes des dels mitjans de comunicació es donava la notícia que el Centre Artesà Tradicionàrius no seria l’entitat responsable de programa les activitats i els concerts de La plaça del Folk, tal com havia passat en les darreres edicions. El motiu doncs que l’empresa privada Jölssen Events, una empresa amb seu a Terrassa, havia estat la guanyadora d’un concurs per produir i dur a terme els concerts de la Festa Major de la plaça del Sol i del carrer Bailèn d’aquest 2022.

Així doncs, i veient que finalment el C.A.T. restarà fora com a responsable de l’organització dels concerts i activitats i, per tant, ha deixat de tenir la responsabilitat de la seva programació i organització, publiquem íntegrament el segon comunicat emès pel Centre Artesà Tradicionàrius.

Comunicat del C.A.T. |

«COMUNICAT DE L’ASSOCIACIÓ CULTURAL TRAM SOBRE LA PROGRAMACIÓ DE LA PLAÇA DEL SOL A LA FESTA MAJOR DE 2022
 
L’Associació Cultural TRAM, responsable del Festival Tradicionàrius i de la gestió del CAT, va idear la programació, el format i el nom de la Plaça del Folk l’any 2005 per encàrrec de les persones responsables del Districte en aquell moment. Al llarg de 16 anys ha estat la responsable de la seva programació i organització.

Enguany, com a resultat de la convocatòria per part del Districte de Gràcia d’un concurs per a la gestió de la plaça, TRAM ha deixat de tenir la responsabilitat de la seva programació i organització, que ha estat adjudicada a una empresa. Els plecs de condicions que regulaven el concurs preveien que una comissió formada per representants del Districte, la Fundació Festa Major de Gràcia i la pròpia Associació Cultural TRAM farien o supervisarien la proposta de programació de la plaça. Aquesta comissió es va reunir i l’Associació Cultural TRAM va lliurar la seva proposta de programació elaborada al llarg dels darrers tres mesos. A partir d’aquest moment la nostra informació és limitada. Ens consta, però, que la programació ha estat dissenyada gairebé, sinó totalment, a partir de la nostra proposta.

La junta de l’associació, atenent el contingut de la programació i el compromís de les persones responsables del Districte de resoldre aquesta situació en el futur, va acordar no qüestionar l’ús del nom Plaça del Folk, enguany. Ara bé, és evident que l’Associació Cultural TRAM no és la responsable de la programació ni serà la responsable de la seva execució i resultat.

Som conscients que aquesta situació pot donar peu a algunes confusions, principalment a les xarxes socials i als mitjans de comunicació. Per això, demanem que no mencioneu a @tradicionarius als comptes (Facebook, Instagram i Twitter) com organitzadors de la Plaça del Folk. Restem a la disposició de tothom per a qualsevol aclariment.

La voluntat de l’Associació Cultural TRAM sempre ha estat i és la de prestar el millor servei possible a la ciutadania de Gràcia, a la música d’arrel catalana i a la Festa Major. I, en qualsevol cas, ho continuarem fent.

Gràcia, 21 de juliol de 2022″.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat