Es marxa el Concurs del Cartell Festa Major de Gràcia 2024

Aquest mes de febrer s’obre el període per poder participar en el concurs per escollir el cartell oficial de la Festa Major de Gràcia 2024. El guanyador del cartell serà el responsable de donar vida a la imatge gràfica dels elements de la festa major d’enguany com son les samarretes, els gots, el programa oficial i evidentment el cartell.

L’edició d’aquest 2024 és especial, perquè se celebren vint-i-cinc anys d’existència d’en Torradet i la Gresca, els gegantons i imatge de la Festa Major de Gràcia. Per celebrar l’aniversari, de les de la direcció del concurs hi afegeixen un punt nou a les bases amb la finalitat que aquestes peces de la imatgera festiva gracienca estigui integrada d’alguna manera dins del cartell d’enguany.

L’únic guanyador del concurs obtindrà un premi de 2.000 €. Pel que fa a la presentació dels originals hi haurà una primera fase recepció del 8 de febrer a l’1 de març i una segona del 8 al 14 de març de 2024. El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar de manera individual o col·lectiva presentant una única obra original i inèdita per persona o col·lectiu.

El veredicte del concurs es farà públic el dia 11 d’abril de 2024 a les 19:30h. Es preveu poder-lo realitzar als Jardins Manuel Torrente (C/Alzina, Barcelona). L’hora i la data concreta de l’acte de lliurament de premis es confirmarà i recordarà via correu electrònic a les persones participants i se’n farà publicitat des dels canals d’informació de la Fundació Festa Major de Gràcia. Podeu consultar les bases de participació en aquest enllaç.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat