El 18 de febrer Pregó de Sant Medir

Aquest diumenge 18 de febrer serà el tret de sortida un any més de la celebració de la Festa de Sant Medir a Gràcia. El pregoner per a l’edició d’aquests 2024 és l’activista Eloi Palmeiro, expresident de la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de la Barcelona Vella, i el pregonet el farà l’alumnat de quart de primària de l’escola Reina Violant.

L’acte es durà a terme a la plaça Trilla a partir de les 10.30 hores amb la trobada de banderes de les diferents colles de Sant Medir, i posteriorment hi haurà una cercavila de lluïment de les banderes de les colles de Sant Medir, Colles de Cultura Popular de Gràcia, de Sants i de Sarrià- Sant Gervasi. La cercavila s’iniciarà a les 11.15 hores a la plaça Trilla i avançarà pels carrers de: Gran de Gràcia, Travessera de Gràcia, Mariana Pineda fins a arribar a la plaça de la Vila de Gràcia.

Així doncs, a partir de les 12.45 hores hi haurà l’acte de la lectura del Pregó i el pregonet des del balcó de la seu del Districte de Gràcia. Podeu consultar tota la programació de Sant Medir a través del seu programa oficial.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat