Montse Millà «L’obra és un text sobre la fragilitat humana»

El dissabte 24 i el diumenge 25 de febrer a l’Escola Pia Balmes (entrada pel carrer Balmes, 218), el grup de teatre del Casal Corpus Grup de Teatre porten a l’escenari l’obra «Desclassificats», un text que ens parla de la fragilitat humana que tracta la qüestió del poder polític i l’ètica periodística. Una prestigiosa periodista ha d’entrevistar el president del Govern, presumptament implicat en un delicte greu. Un tema que malauradament sempre pot estar d’actualitat. Per parlar de l’obra conversem amb Montse Millà directora de l’obra.

Aquest 24 de febrer estreneu «Desclassificats»…
És la primera obra de la temporada regular, és a dir, les obres que estrenem a l’Escola Pia Balmes. Un any més, apostem per autors de casa, com és aquest cas, l’autor és Pere Riera, i com passarà també amb l’obra que estrenarem al maig, «Germanes», de Carol López.
Com hem fet en temporades anteriors, no descartem presentar aquestes obres en concursos i mostres de teatre amateur d’arreu de Catalunya.

De què tracta l’obra?
L’obra és un text sobre la fragilitat humana que tracta la qüestió del poder polític i l’ètica periodística a partir d’una entrevista al president del Govern.

Quants personatges hi surten a escena?
Una actriu (que fa el paper de periodista) i dos actors (el president del Govern i el secretari de premsa) amb uns papers molt punyents que en fan una gran interpretació.
Com han anat els assajos?
Els intèrprets han entrat a fons en els respectius personatges amb els quals se senten plenament identificats. Malgrat la complexitat de l‘obra, l’abundant nombre d’assajos els ha permès gaudir de tots els matisos.
Perquè heu escollit aquesta obra?
Per la temàtica que denuncia i perquè l’autor, Pere Riera, és una figura cabdal de l’actual panorama teatral català.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat