El llac de la Creueta del Coll disposarà de lavabos i vestidors accesibles

Els lavabos públics del llac de la Creueta del Coll es renovaran i seran accessibles a partir d’aquesta primavera.

Les obres de reforma, s’inclouen en el marc dels pressupostos participatius pel Consell de barri del Coll, i començaran el 12 de febrer i tindran una durada de quatre mesos.

Les obres consistiran en construir uns vestidors accessibles, una instal·lació que actualment no existeix al parc, a més també es farà una reforma de la redistribució de l’edifici de serveis situat al costat del llac perquè aculli aquests nous espais. En total la intervenció consistirà en l’habilitació dels vestuaris públics, l’adequació dels lavabos públics, la millora de la instal·lació elèctrica i de la coberta de l’edifici, així com un magatzem i vestidor per al personal del parc.

L’objectiu de les obres d’adequació de l’espai és la de incorporar una mirada inclusiva per acollir la diversitat i crear equipaments segurs i accessibles per a tot els usuaris del llac durant la temporada de bany i també per al públic assistent a les activitats organitzades pel parc la resta de mesos.

El cost total de la reforma d’aquest projecte és de 340.000 euros, que s’inclou dins el programa de pressupostos participatius, on els veïns poden votar quines millores volen a l’entorn del seu barri, en aquest cas la proposta va aconseguir un total 1.492 vots.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat