El 9è Premi Pepón Coromina recau als Cinemes Girona

El Jurat del 9è Premi Pepón Coromina, format per Antonio Chavarrías, Alba Sotorra, Pol López i Núria Aidelman, han decidit atorgar el 9è Premi Pepón Coromina als Cinemes Girona en reconeixement al risc i l’aposta que implica mantenir viu un cinema de barri i convertir-lo en un espai divers i acollidor on conviuen un gran ventall d’iniciatives, mirades diverses i les comunitats diferents, totes elles interpel·lades per una programació pensada amb la idea que l’acte de crear no és complet si no es comparteix. El Jurat vol destacar també la voluntat dels Cinemes Girona de ser un espai de trobada pel sector, una casa que els professionals del nostre cinema saben que tenen sigui quin sigui el moment de la seva trajectòria, quan ja són creadors i creadores consolidats, però també quan estan fent els seus primers passos. 

Així dons amb l’entrega d’aquest premi als Cinemes Girona, el Jurat vol reconèixer la tasca social i cultural de tots aquells cinemes que, en un context tan complex com l’actual, lluiten cada dia amb propostes creatives i innovadores per convocar el públic a les sales i crear comunitat. 

Abonaments anuals de Cinema |

A més un any més la sala gracienca ha posat a la venda 1.000 abonaments per tant sols 65€ , que es poden comprar a la taquilla de la multisala barcelonina al carrer Girona, 175, o a través de la web del TRESC. La resta de l’any es poden trobar per 190€.

L’abonament anual ha estat, des de l’any 2013, una eina infalible per apropar un públic jove i fidel a la pantalla gran. Aquest és un dels principals motius pels quals Cinemes Girona posa en marxa aquesta campanya.

Aquest 2022, Cinemes Girona ha encarregat al cineasta Rubén Seca tres divertits espots protagonitzats per David Verdaguer, que interpreta un cinèfil que arriba a la taquilla disposat a comprar el seu abonament. 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat