“La cultura popular a debat” amb la participació dels grups polítics amb representació actual a l’Ajuntament de Barcelona

Iniciada la campanya electora i a dues setmanes per les eleccions municipals del 28 de maig, els partits polítics contrastaran les propostes sobre cultura popular que tenen per la ciutat. La cultura popular a debat« serà un debat que se celebrarà el proper dilluns 15 de maig a les 19.00 hores al Centre Artesà Tradicionàrius.

En el debat s’hi tractaran alguns temes com per exemple la conciliació de l’agenda cultural amb el descans veïnal, la gestió i ocupació de l’espai públic, la patrimonialització de la festa, drets culturals, els serveis públics adreçats al sector de la cultura popular, o els models de participació.

Pel que fa als ponents hi participaran Max Zañartu (Esquerra Republicana de Catalunya), Jordi Martí (Barcelona en Comú), Xavier Marcé (Partit dels Socialistes de Catalunya), Carme Lleó (Trias per Barcelona), Jordi Daura (Valents) i d’altres partits per confirmar. La moderació anirà a càrrec de David Roselló, president de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, i Guillem Carreras, periodista de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català (ENS).

L’acte està organitzat per un grup d’activistes culturals, desitgen que el debat ofereixi una visió àmplia de la cultura popular, no limitada únicament a les festes destacades de la ciutat, i serveixi per posar les demandes de les entitats culturals a l’agenda política.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat