Nou Consell Directiu de l’Orfeó Gracienc

Des del passat 3 de maig l’Orfeó Gracienc compta amb un nou Consell Directiu elegit pels benefactors de l’entitat per pràctica unanimitat, sense cap vot en contra i una sola abstenció.

La candidatura al Consell, aplegada sota el nom «L’Orfeó ets tu» s’ha presentat amb un ambiciós programa de treball que té per objectiu facilitar el desenvolupament del projecte artístic i musical (elaborat pels mestres Laia Santanach i Pablo Larraz) i alhora, emprendre l’actualització, modernització i professionalització de la gestió de l’entitat.

Els components elegits pel nou Consell, són: Joan Bussé (president), Jordi Tolrà (vicepresident) Jesús Morales (Secretari) i Joan Vinyes i Enric Muñoz (vocals) als quals s’uniran en les properes setmanes els representants de les diferents seccions de l’entitat.

El nou Consell té previst treballar braç a braç amb el patronat de la Fundació per posar en marxa de manera immediata accions que millorin el desenvolupament del projecte musical, la gestió ordinària de l’entitat i la seva professionalització, la transparència i la participació en el si de l’entitat, així com l’actualització de la imatge corporativa i les eines de comunicació. Alhora, el Consell vol reforçar i ampliar els vincles de l’Orfeó a la Vila de Gràcia i avançar en el seu reconeixement i presència a Barcelona i a Catalunya. El programa de treball del nou Consell es pot sol·licitar a la Secretaria de l’entitat.

Per últim, una de les preocupacions immediates del nou Consell és l’impuls a l’Escola de Música EMOG i les seccions de Coloraines, així com abordar un pla estratègic que permeti a l’entitat encarar el seu pròxim 125 aniversari havent superat tots els reptes de modernització i bon funcionament que té plantejats.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat