Anuncia’t al TOT GRÀCIA FESTA MAJOR 2023

Un any més el TOT GRÀCIA traurà un número especial amb motiu de la Festa Major de Gràcia, serà el TOT FESTA MAJOR 2023.

Des de l’any 2016 el TOT treu cada estiu un número especial, amb els continguts habituals de la revista, però a més amb el Suplement que s’inclou a dins anomenat TOT FESTA MAJOR.

En aquest dossier de la festa d’aquest 2023 hi trobareu com són habituals articles dels actes més rellevants de la festa, així com entrevistes exclusives als protagonistes de la festa, guanyador del concurs de cartells, responsables del carrer guanyador, a més d’activitats i reportatges diversos.

Anuncia’t el teu comerç al TOT

Per aquest motiu i perquè tothom i tingui cabuda, a partir d’aquest mes de maig, totes les empreses i comerços interessats a aparèixer en aquest número, és a dir donar-se a conèixer i publicitar-se ja poden reservar el seu espai publicitari. A hores d’ara ja són diverses les empreses, entitats culturals i associacions de comerciants que donen suport a la realització d’aquest número.

Contacte amb nosaltres sense compromís 

Així doncs, si voleu anunciar-vos tan sols, heu de contactar amb nosaltres al mail: publicitat@totgracia.com i sense cap compromís us farem arribar la informació, per fer la reserva del vostre espai publicitari.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat