El Taller de Teatre del Centre Moral celebra 30 anys amb un espectacle

mayo 12, 2023

Fa trenta anys va iniciar-se el Taller de Teatre del Centre Moral i Instructiu de Gràcia. Era l’any 1993, quan un grup de persones amb molta il·lusió i amor pel teatre van decidir encapçalar aquest bonic projecte que avui en dia continua vigent.

Inicialment, es van crear dos grups donant cabuda a tota la canalla menor de setze anys que volia iniciar-se en el teatre. Posteriorment i gràcies a l’èxit de la iniciativa, es van crear tres grups que són els que actualment formen part del taller de teatre. Val a dir que han canviat moltes coses des del seu inici, però continua tenint l’esperit inicial i, per tant, l’amor incondicional cap al teatre i l’entrega de directores i directors, que de manera altruista, fan possible aquesta activitat, que és un referent per la casa.

Per a celebrar-ho durant tres dies es representarà l’espectacle «30 anys del taller de teatre». Les representacions serà el dissabte 20 de maig a les 18:00 hores, diumenge 21 de maig a les 11:00 hores i finalment el diumenge 21 de maig a les 18:00 hores. Podeu comprar les entrades en aquesta web.

Don't Miss

El dia 25 de maig Gràcia celebra les Setmanes d’Arquitectura 24

Del 14 de maig i el 28 de juny Barcelona celebra les

Novaedició del cicle «Música i Cinema» als Cinemes Girona

Aquest passat 8 de maig va començar als  Cinemes Girona, una nova