Els dies 25 i 26 El Casal Corpus Grup de Teatre presenta l’obra «Litus»

marzo 23, 2023

Ràdio Gràcia va voler celebrar el Dia Mundial del Teatre, al programa «Gracienques», , presentat per Josefina Altés amb un especial sobre teatre en què es van entrevistar a diverses dones vinculades al món del teatre com també a la Elenya Canyada del grup de teatre del Casal Corpus Grup de Teatre.

En el programa del Dia Mundial del Teatre hi van participar: Gisela Saló, Marina Callís, Rosalía GT, Mercè Sesé, Joana Torres i Elena Canyada.

L’entrevista va girar entorn del món del teatral i també les diverses propostes que ens ofereixen des del Casal Corpus Grup de Teatre al llarg de la temporada. Podeu escoltar l’entrevista en aquest enllaç.

«Litus» portada a escena |

Per altra banda aquest cap de setmana s’estrena la primera obra de la temporada regular: Litus! Us esperen aquest dissabte, a les 20.00 hores, i el diumenge, a les 18.00 hores, a l’Escola Pia Balmes.

De què va Litus? Fa tres mesos que en Litus es va suïcidar. En Toni, el seu germà, organitza una trobada amb els amics de sempre: en Marc, en Pau, la Laia, en Pepe i la Su. Com era la relació que tenia cadascun d’ells amb en Litus? Podran superar la seva mort?

Podeu adquirir les entrades a través d‘aquest web, o bé les podreu comprar el mateix dia a taquilla, però no disposem de datàfon. S’ha de pagar en efectiu.

Don't Miss

El dia 25 de maig Gràcia celebra les Setmanes d’Arquitectura 24

Del 14 de maig i el 28 de juny Barcelona celebra les

Novaedició del cicle «Música i Cinema» als Cinemes Girona

Aquest passat 8 de maig va començar als  Cinemes Girona, una nova