Segueix la Campanya «Salvem el TOT Gràcia feu-vos Comerç Protector» per seguir editant la revista

Des de principis d’any l’editora Gràcia Comunicació responsable de la revista TOT Gràcia, i del diari digital www.totgracia.com ha posat en marxa aquesta campanya per tal de salvar l’edició de la revista i del diari digital, i així poder continuar treballant en la tasca periodística i informativa que ofereix als veïns i veïnes de Gràcia.

Objectiu de la campanya |

A causa de l’encariment del paper per imprimir la revista, entre altres despeses l’editora s’ha vist amb l’obligació de fer un crit d’alerta sobre la situació econòmica de la revista, així doncs per a poder seguir editant la revista en paper, el diari digital i que l’equip humà tingui una retribució econòmica per la seva feina, s’ha posat en marxa, un model de subcricpió pensat per al comerç sota el nom de «Comerç Protector.

Què significa ser «Comerç Protector» |

Per una banda, el comerç que es faci protector del TOT Gràcia vol dir que se subscriu de forma anual per una quantitat mínima de 200 € a l’any, que corresponent a 50 € per cada número editat en paper, i que inclou això?

1- Publicació d’un anunci als 4 número a l’any (8.000 exemplars per número)
2- Post del comerç a les xarxes socials del TOT (Amb 5.000 seguidors)
3- Captació de nous clients per a les empreses anunciants.
4- Suport a la producció, realització, edició i distribució del TOT.
5- «Comerç protector» comerç distribuïdor oficial del TOT Gràcia.
6- Acreditació de «Comerç Protector» amb adhesiu per al comerç.

Tots aquests són els avantatges de què disposen els nostres «Comerços Protectors»

Quants hem de ser? |

Avui en dia segons els càlculs des del TOT, crèiem que si podem arribar a la xifra entre 60 i 70 nous subscriptors podrem continuar amb la publicació de la revista i el diari digital.

Feu-vos «Comerç Protector» |

Si voleu format part del TOT i ajudar a tirar endavant el nostre projecte periodístic, i alhora tenir la vostra pròpia campanya publicitària per aquest 2023, contacteu amb nosaltres al mail: publicitat@totgracia.com o bé ens podeu trucar per resoldre qualsevol dubte al telèfon 655944069.

Els primers «Protectors» |

Entre les primeres empreses que s’ha adherit, hi trobem la Rostisseria vegana Descuina’t, la Farmàcia de Gràcia, o entitats culturals com el Casal Corpus Grup de Teatre i la Comissió de Festes del Carrer de la Llibertat, entre d’altres.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat