El TOT Gràcia us necessita

La vida és moviment, i el moviment vol dir canvis. I en aquests darrers anys de canvis n’hem viscut molts, provocats per la covid, el confinament, etc.

L’any 2016 la Maria Rosa i en David juntament amb en Carles van posar en marxa la història particular del TOT Gràcia, la sortida d’una revista trimestral dedicada a explicar l’actualitat cultural, social i comercial dels cinc barris de Gràcia, amb voluntarisme i esforç van aconseguir arribar a l’any 2020, just quan el projecte s’havia de professionalitzar. Però la vida és capritxosa i d’un dia per l’altre et canvia els plans de vida.

Amb el confinament i la situació derivada d’ell, el TOT no es va poder professionalitzar, és a dir que els que hi treballen poguessin cobrar una nòmina per la feina feta. Però tot i així vam creure i veure que calia continuar endavant, i per aquest motiu el diari digital no es va aturar ni un sol dia, i al desembre ja sortia de nou el nou número de la revista en paper del TOT amb 8.000 exemplars repartits per tot Gràcia.

Han passat tres anys i ara com ara, la situació no ha millorat, l’encariment del preu de paper, amb uns preus desorbitats, entre altres despeses fan difícil poder tirar endavant aquest projecte comunicatiu, totalment privat, i que mai ha rebut cap ajuda ni subvenció de l’administració pública. Tan sols ens hem finançat amb l’entrada de la publicitat dels nostres clients, amics i anunciants, que ens han utilitzat com aparador i plataforma per a donar a conèixer els seus productes i serveis.

Per aquest motiu ara us necessitem! Ara més que mai necessitem ser més, poder tenir més clients, més comerços, més empreses que s’anunciïn al TOT Gràcia per a poder continuar treballant i que es puguin pagar les despeses i les hores de feina feta pels qui formem l’equip del TOT.

Per a fer-ho hem posat en marxa la campanya «Salvem el TOT Gràcia, fent-vos Comerç Protector», us expliquem en què consisteix en aquest enllaç, però per fer-vos cinc cèntims, és una campanya de subscripció publicitària, per tots els comerços que es vulguin anunciar al TOT, per un preu mínim social, apte per a totes les butxaques, i apte per a tothom que realment valori el projecte i alhora gaudeixi d’un espai publicitari entre les 8.000 impressions que fem per cada número.

Esperem que tots aquells que ens llegiu, us sumeu a la campanya, el TOT, no és només un mitjà de comunicació, sinó un agent actiu en el món associatiu, i comercial de Gràcia, i aquest valor afegit l’hem estat practicant al llarg d’aquests anys. Ara és que mai, entre tots, si voleu podrem continuar endavant. Gràcies.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat