El TOT Gràcia us necessita

La vida és moviment, i el moviment vol dir canvis. I en aquests darrers anys de canvis n’hem viscut molts, provocats per la covid, el confinament, etc.

L’any 2016 la Maria Rosa i en David juntament amb en Carles van posar en marxa la història particular del TOT Gràcia, la sortida d’una revista trimestral dedicada a explicar l’actualitat cultural, social i comercial dels cinc barris de Gràcia, amb voluntarisme i esforç van aconseguir arribar a l’any 2020, just quan el projecte s’havia de professionalitzar. Però la vida és capritxosa i d’un dia per l’altre et canvia els plans de vida.

Amb el confinament i la situació derivada d’ell, el TOT no es va poder professionalitzar, és a dir que els que hi treballen poguessin cobrar una nòmina per la feina feta. Però tot i així vam creure i veure que calia continuar endavant, i per aquest motiu el diari digital no es va aturar ni un sol dia, i al desembre ja sortia de nou el nou número de la revista en paper del TOT amb 8.000 exemplars repartits per tot Gràcia.

Han passat tres anys i ara com ara, la situació no ha millorat, l’encariment del preu de paper, amb uns preus desorbitats, entre altres despeses fan difícil poder tirar endavant aquest projecte comunicatiu, totalment privat, i que mai ha rebut cap ajuda ni subvenció de l’administració pública. Tan sols ens hem finançat amb l’entrada de la publicitat dels nostres clients, amics i anunciants, que ens han utilitzat com aparador i plataforma per a donar a conèixer els seus productes i serveis.

Per aquest motiu ara us necessitem! Ara més que mai necessitem ser més, poder tenir més clients, més comerços, més empreses que s’anunciïn al TOT Gràcia per a poder continuar treballant i que es puguin pagar les despeses i les hores de feina feta pels qui formem l’equip del TOT.

Per a fer-ho hem posat en marxa la campanya «Salvem el TOT Gràcia, fent-vos Comerç Protector», us expliquem en què consisteix en aquest enllaç, però per fer-vos cinc cèntims, és una campanya de subscripció publicitària, per tots els comerços que es vulguin anunciar al TOT, per un preu mínim social, apte per a totes les butxaques, i apte per a tothom que realment valori el projecte i alhora gaudeixi d’un espai publicitari entre les 8.000 impressions que fem per cada número.

Esperem que tots aquells que ens llegiu, us sumeu a la campanya, el TOT, no és només un mitjà de comunicació, sinó un agent actiu en el món associatiu, i comercial de Gràcia, i aquest valor afegit l’hem estat practicant al llarg d’aquests anys. Ara és que mai, entre tots, si voleu podrem continuar endavant. Gràcies.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat