4,2 milions de persones van visitar el Park Güell durant el 2022

Després de l’aturada a causa de la pandèmia una certa normalitat ha tornat a, i això vol dir xifres, per exemple les que s’han publicat sobre el nombre de visitants al Park Güell durant el passat 2022.

Tot i que el recinte ha anat recuperant visitants, l’any 2022 ho van fer 4,2 milions de persones, encara i així representa un 50% menys dels visitants que rebia el recinte abans de la pandèmia, que eren aproximadament 9 milions de persones.

Per altra banda pel que fa a les visites de veïns i veïnes que hi poden accedir de manera gratuïta o amb el registre Gaudir Més van ser 450.245 persones, així doncs les xifres són bones, ja que cal recordar que pel que fa a les visites gratuïtes és la més elevada des que es va implementar l’accés regulat al parc, l’estiu del 2020. Durant el 2022, un total de 151.865 ciutadans i ciutadanes van accedir al parc durant la franja del matí i 76.917 durant la franja del vespre. La majoria de les persones que van optar per aquestes franges van ser veïns i veïnes dels districtes de Gràcia i Horta-Guinardó.

A l’espera que aquest 2023 es puguin superar aquestes xifres numèriques, l’administració del Parc també està treballant en millores d’espais, així doncs algunes de les accions que s’hi faran per exemple és l’adquisició de l’edifici de la seu de l’associació veïnal i cultural La Miranda, el finançament de part de les obres de millora dels carrers de Miquel dels Sants Oliver i Albert Llanas, la urbanització de Coll del Portell, la construcció del nou parc de la Font del Carbó i les urbanitzacions del Torrent del Remei, entre d’altres.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat