L’espai de les Casetes del Carrer Encarnació tindrà un Casal de Gent Gran

Fotografia: David Ramon

Aquesta setmana s’ha fet pública la intenció per part del Districte de Gràcia, d’ubicar un nou Casal per a Gent Gran a l’espai que ocupen les Casetes del Carrer Encarnació. L’espai ocuparà uns de 400 metres quadrats a la planta baixa i està previst que el projecte surti a concurs durant aquest mes d’abril i que es pugui disposar del disseny definitiu a principis de 2024.

L’espai del nou casal |

El nou casal de Gràcia disposaria de diversos serveis entre ells una sala polivalent un punt d’informació, espais de trobada així com un magatzem i altres serveis, a més aquest punt també acolliria, en un principi, als usuaris del Casal Montmany així com el servei de Vila Veïna i l’Aula d’Extensió Universitària.

Aquest nou equipament forma part del projecte de transformació de les casetes del carrer d’Encarnació que permetrà la construcció d’un total d’entre 15 i 17 habitatges públics dotacionals. El projecte té la volumetria de planta baixa més tres pisos i permet mantenir la fisonomia de les cases i el seu valor patrimonial així com l’alzina bicentenària i l’espai verd.

Les Casetes avui |

Actualment, el recinte de les casetes està tancat, però sí que s’ha obert de cara al públic la part posterior dels patins on es troba l’alzina, que ha estat remodelat com a espai per a veïns.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat