Avui dilluns 27 David Ramon editor del TOT GRÀCIA serà entrevistat al TOT Comerç de Ràdio Gràcia

Aquesta tarda David Ramon l’editor de la revista TOT Gràcia i d’aquest digital serà entrevistat per Jordi Flotats director i presentador del programa TOT Comerç de Ràdio Gràcia. L’objectiu de l’entrevista és dona a conèixer la campanya «Salvem el TOT GRÀCIA, feu-vos «Comerç Protector» per tal de poder eixamplar el volum d’anunciants, i així poder continuar amb l’edició de la revista trimestral de distribució gratuïta i alhora continuar publicant aquest diari digital, en cas de no ser així i no arribar als objectius, l’empresa s’haurà de plantejar si cal tancar.

Aquest mes de gener TOT GRÀCIA i la seva editora Gràcia Comunicació, han iniciat la campanya «Salvem el TOT, fent-vos Comerç Protector» dirigida al comerç de Gràcia, per tal de poder salvar l’edició de la revista trimestral i alhora poder continuar editant aquest diari digital.

Així doncs, el passat dilluns 16 de gener de 2023, David Ramon editor i coordinador del TOT Gràcia va ser entrevistat per Carles Salat dins el programa informatiu «Info Gràcia» de l’emissora Ràdio Gràcia.

El TOT a Ràdio Gràcia |

A l’entrevista David Ramon va explicar els inicis del TOT Gràcia, «volíem fer un mitjà de comunicació centrat en la informació cultural, social i comercial, i això s’ha complert». Ara bé després de 4 anys, l’any 2020 un dels objectius de l’editora era professionalitzar la revista i l’equip humà que configura el diari i la revista, però la pandèmia ho va tirar tot enrere.

Ara aquest 2023, David Ramon declara que a banda de no tornar a la normalitat del 2019, pel que fa als clients de la revista, que viu només de la publicitat dels comerços, i de l’encariment del preu del paper, es veuen amb la necessitat de posar aquesta campanya «Comerç Protector» que consisteix en una subscripció a preus populars, pensada per a comerços i entitats que es vulguin anunciar.

Campanya Comerç Protector

Així doncs, si abans del proper número de primavera 2023 que serà el TOT 18, s’aconsegueixen un mínim d’entre 50 i 70 «Comerços Protectors» el TOT podrà continuar editant-se i alhora es continuarà publicant aquest diari digital. De no ser així el futur no està pas garantit.

Podeu saber-ne més sobre aquesta campanya i els preus en aquesta web on us ho contem per si voleu fer-vos subscriptors.

Podeu escoltar l’entrevista en aquest àudio.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat