31 de març cloenda de la 36a edició del Festival Folk Internacional

Aquest divendres 31 de març es posarà punt final a la 36a edició del Festival Folk Internacional celebrat a Gràcia. i ho farà amb una cloenda on hi participaran les Colles de Cultura de Gràcia i la OMAC Juvenil.

Així doncs, cap al capvespre les Colles de Cultura de Gràcia es trobaran a la plaça de la vila i faran al voltant de les 19.30 hores la I Plantada de les Colles de Cultura a Plaça de la Vila de Gràcia. A les 20.00 hores hi haurà – l’Inici lluïments a plaça Vila i posteriorment a les 20.15 hores s’iniciarà la cercavila, amb el següent recorregut: pl.Vila, Mariana Pineda, Xiquets de Valls, pl.Sol, Planeta, St Joaquim, trav de Sant Antoni pl. Anna Frank.

Després a les 21.00 hores hi haurà l’arribada de la cercavila a pl.Anna Frank, amb els lluïments finals. A les 21.45 Actuació Castellers de la Vila de Gràcia a pl.Anna Frank i finalment a les 22.00 hores els Timbgrallers.

El mateix dia a les 22.00 hores al ICAT Tradicionàrius hi haurà el concert de la OMAC Juvenil, que reuneix joves intèrprets talentosos d’arreu dels Països Catalans, de tots els estils musicals que s’estrena com a formació presentant Transatlàntic. Una orquestra que aposta per l’experimentació, la qualitat i la creativitat amb la voluntat d’atraure nou públic jove cap a la música popular i tradicional. Transatlàntic és una sessió de ballables llatins com el bolero, el txatxatxà, el mambo, el tango, l’havanera, la rumba… dirigida al públic jove en contextos comunitaris. Una combinació irresistible de música, teatre i dinamització de ball social que proposa una experiència nova.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat