Castells i activitats de la mà dels Castellers de Gràcia a la plaça de la Vila

Un any més la colla castellera de la Vila de Gràcia (CVG) torna en una festa major sense restriccions i carregada d’activitats. A banda de ser els encarregats d’organitzar els actes festius i el guarnit a la seva plaça, l’emblemàtica Plaça de la Vila, la colla castellera protagonitzarà el divendres 19 d’agost el pilar caminat i la Diada de Vigílies, en què hi participaran, com a colla convidada, la colla Xicots de Vilafranca. Aquest dia precedeix la Diada Castellera del dissabte 20, en la qual alçaran castells, amb CVG, la colla Joves Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus. La resta de dies es podrà gaudir dels assajos a plaça i de les cercaviles del dilluns 15.

Torna la festa major a la plaça de la Vila |

A més a banda dels castells, es recuperen les activitats habituals d’abans del 2020, que arrencaran el proper dilluns 15 d’agost i s’allargaran fins al 21.

Les actvitats de la plaça de la Vila seràn activitats familiar durant el dia amb opcions com les piscines, manualitats, gimcanes i concurs de tapes i paelles, i els públics amb més ganes de festa podran estar desperts fins ben entrada la matinada, gaudint d’una oferta musical per tots els gustos: mestissa, tradicional, reivindicativa i descarada. Per l’escenari de davant del rellotge hi passrà: Mabel Flores, els Auanphor Band, Cooba, amb els eu reaggeton feminista, Préssecs, PD’s residents de CVG, Pony Pisador, All i Oli, Cable Obsession i Robin Surf, Beat i, per cloure la festa, la banda íntegrament femenina Les Que faltava Band posaran el punt i final a una festa que ha de ser per a totes.

Punt lila a la plaça |

Inclusives i lliures d’agressions. Així és com han de ser les festes perquè tothom les pugui gaudir. Per aquest motiu CVG desplegarà un punt lila, coordinat amb el punt central de Plaça Revolució, des del qual un conjunt de persones voluntàries vetllaran per informar i acompanyar les persones que pateixin una agressió per part d’algun assetjador o agressor per motius masclistes i LGTBI-fòbics.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat