El carrer de la Llibertat de Gràcia fa un pas endavant en matèria d’inclusió

La Comissió de Festes del carrer Llibertat aposta aquest any per fer una Festa Major més inclusiva i eliminar diferents barreres per tal que tothom pugui
gaudir-la.

Explicacions i cartells adaptats |

L’edició d’aquest 2022  el carrer tindrà temàtica vikinga i presentarà diferents estacions com vaixells vikings, un poblat, una taverna, una batalla amb el seu Valhalla i el Ragnarök final. Cadascuna d’aquestes estacions comptarà amb un panell que tindrà l’explicació en Braille i un altre panell amb pictogrames per assegurar l’accessibilitat cognitiva. També hi haurà un panell amb diferents textures de parts del guarnit per a que les persones les puguin tocar. Pel que fa a les barreres arquitectòniques, la Comissió posa una barra de bar adaptada per a persones amb cadira de rodes i reservarà un lloc preferent a les seves activitats per a persones amb mobilitat reduïda.

Visites adaptades |

En relació a les activitats, el dilluns 15 d’agost a les 17h tindrà lloc una visita guiada per a persones amb diversitat funcional, que comptarà amb interpretació en Llengua de Signes Catalana i amb el suport de codis wheris per a persones amb ceguesa o baixa visió, que transformen el text en àudio gràcies al suport de la ONCE. A més, el dimarts 16 d’agost a les 10:30 h el carrer Llibertat rebrà la visita d’un grup de persones invidents, i el dijous 18 a les 10:30 h visitaran el carrer viking un grup de persones amb autisme amb el suport del CRAB (Centre de Recursos de l’Autisme a Barcelona).

Si voleu saber totes les activitats programades durant els dies de festa major del carrer Llibertat les podeu consultar en aquest enllaç.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat