El carrer de la Llibertat de Gràcia fa un pas endavant en matèria d’inclusió

La Comissió de Festes del carrer Llibertat aposta aquest any per fer una Festa Major més inclusiva i eliminar diferents barreres per tal que tothom pugui
gaudir-la.

Explicacions i cartells adaptats |

L’edició d’aquest 2022  el carrer tindrà temàtica vikinga i presentarà diferents estacions com vaixells vikings, un poblat, una taverna, una batalla amb el seu Valhalla i el Ragnarök final. Cadascuna d’aquestes estacions comptarà amb un panell que tindrà l’explicació en Braille i un altre panell amb pictogrames per assegurar l’accessibilitat cognitiva. També hi haurà un panell amb diferents textures de parts del guarnit per a que les persones les puguin tocar. Pel que fa a les barreres arquitectòniques, la Comissió posa una barra de bar adaptada per a persones amb cadira de rodes i reservarà un lloc preferent a les seves activitats per a persones amb mobilitat reduïda.

Visites adaptades |

En relació a les activitats, el dilluns 15 d’agost a les 17h tindrà lloc una visita guiada per a persones amb diversitat funcional, que comptarà amb interpretació en Llengua de Signes Catalana i amb el suport de codis wheris per a persones amb ceguesa o baixa visió, que transformen el text en àudio gràcies al suport de la ONCE. A més, el dimarts 16 d’agost a les 10:30 h el carrer Llibertat rebrà la visita d’un grup de persones invidents, i el dijous 18 a les 10:30 h visitaran el carrer viking un grup de persones amb autisme amb el suport del CRAB (Centre de Recursos de l’Autisme a Barcelona).

Si voleu saber totes les activitats programades durant els dies de festa major del carrer Llibertat les podeu consultar en aquest enllaç.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat