Casa Vicens s’afegeix a la Festa Major de Gràcia amb un premi especial en el concurs de carrers decorats

Un any més, i ja en seran cinc de consecutius, la Casa Vicens decideix afegir-se a la celebració de la Festa Major de Gràcia. En aquesta ocasió, a part de les activitats gratuïtes, ha creat un premi especial per a la decoració del carrer que reprodueixi més bé la temàtica seleccionada. Aquest premi pel carrer guanyador, se suma als premis del concurs de carrers de la Fundació Festa Major de Gràcia i permetrà als guanyadors fer una visita especial a Casa Vicens Gaudí. El director de Casa Vicens, Emili Masferrer, diu que «com a Patrimoni Mundial és un plaer poder atorgar un premi vinculat a la creació artística dins d’aquesta celebració d’interès nacional».

Activitats i tallers cada dia al carrer |

Casa Vicens també serà present als carrers decorats a través del taller «Dissenya la teva rajola de clavellines», un taller familiar on els participants podran transformar en tècnica mixta l’emblemàtica rajola de la Casa Vicens. A part d’aquest taller, i gràcies a l’èxit que va tenir en anteriors edicions, es podrà tornar a descobrir el procés de fabricació de les rajoles de clavellines característiques de Casa Vicens a través de demostracions de ceràmica que durà a terme Manel Diestre, mestre ceramista responsable de la restauració ceràmica de Casa Vicens i propietari del taller de ceràmica Sot, ubicat a la Vila de Gràcia.

Les visites a la Casa Vicens tindran un 25% de descompte |

A més des del 15 al 21 d’agost és a dir els dies de festa major, es podrà visitar aquest Patrimoni Mundial de la UNESCO amb un 25% de descompte en la compra d’entrades amb el codi FMGRACIA25. Aquesta promoció serà vàlida només per a compres fetes a través del web de Casa Vicens per entrades de Visita lliure, Visita guiada, Summer Vicens i Smile Gaudí. La Casa Vicens obrirà cada dia de 10:00 h a 20:00 h.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat