La Casa Vicens celebra el seu sisè aniversari d’obertura a Gràcia

Durant més de 130 anys, la Casa Vicens Gaudí va ser una casa privada. El 16 de novembre de 2017, però, va obrir les portes com a casa-museu. Ara, a punt de celebrar el sisè aniversari, aquest Patrimoni Mundial de la UNESCO situat a la Vila de Gràcia fa un balanç molt positiu de la seva obertura al públic. Ha rebut més de 700.000 visitants i s’ha consolidat com un equipament imprescindible per entendre i gaudir de l’obra d’aquest gran arquitecte català.

El dia del sisè aniversari de la Casa Vicens Gaudí coincideix amb el Dia del Patrimoni Mundial. Per celebrar-ho, la primera casa de Gaudí posarà a la venda el dia 16 a les 10:00h (UTC +1) un total de 600 entrades de visita lliure per només 6€. Per aconseguir-les, cal seleccionar un dia abans del 31 de desembre i escriure el codi ANIVERSARI6 a la pàgina web aniversari.casavicens.org. És una oportunitat única per a les persones que no han pogut venir encara a descobrir aquest oasis creat per un jove Gaudí entre 1883 i 1885.

Sobre Casa Vicens |

Casa Vicens es la primera casa realitzada per Antoni Gaudí entre 1883 i 1885. Declarada Patrimoni de la Humanitat UNESCO l’any 2005, és la casa manifest on un jove Gaudí, que encara no arribava als trenta anys, va assentar les bases del que seria la seva arquitectura posterior. Situada al barri de Gràcia de Barcelona, va obrir les portes al públic al novembre del 2017 després de tres anys de restauració i rehabilitació que van permetre a la casa tornar als orígens. La destacada rehabilitació duta a terme per Martínez Lapeña – Torres Arquitectos y DAW Office ha estat premiada i finalista en diversos premis d’arquitectura de tot el món (Finalista Premi FAD d’Arquitectura 2018, Premi de Rehabilitació en els Premis Lledó Arquitectura 2018, obra premiada en la XIV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanismes 2016-2017, Obra candidata al Premi EU MIES Award 2019 i Obra finalista als Premis XI BIAU 2019. La Casa Vicens, compta amb el segell Biosphere pel seu compromís amb la sostenibilitat turística, el segell Safe Tourism atorgat per l’institut per la Qualitat Turística Espanyola i el distintiu Safe Travels recolzat pel Consell Mundial de Viatges i Turisme, ambdós segells reconeixen l’aplicació total i correcta de les mesures d’higiene i sanitat establertes per fer front a la COVID-19.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat