El veïnat de la Vila de Gràcia es planta contra els canvis vials provocats per les obres del Mercat de l’Abaceria

Les obres del Mercat de l’Abaceria implicaran un seguit de canvis vials pel que fa a la circulació de vehicles. L’Ajuntament proposa un canvi de sentit de Travessera de Gràcia, entre Roger de Flor i Torrent de l’Olla, fent que tot el trànsit de la Vila direcció Besòs baixi per Torrent de l’Olla i passi pel carrer Llibertat i el carrer Monistrol.

Segons els veïns aquests dos carrers són carrers sense voreres i de pas preferent per a vianants, fet pel qual s’hi pot complicar molt el trànsit si es duen a terme aquests canvis, a més també està previst, a més, que també hi passi l’autobús del barri. A més segons els veïns de l’entorn aquesta notícia, que s’ha rebut de forma extraoficial, ha agafat per sorpresa el veïnat dels carrers afectats i de la Vila en general, qui denuncia també que en cap cas se’ls ha fet partícips del projecte del nou mercat ni s’ha tingut en compte la seva opinió. Així doncs manifesten que volen mantenir la pau i la seguretat del veïnat i dels infants als seus carrers, i que volen una Vila lliure de trànsit i de massificació. 

El veïnat es mostra, doncs, fermament en contra d’aquests canvis i s’ha organitzat per dur a terme diferents accions de protesta. La primera serà una reunió de veïns del barri, que tindrà llocaquest dijous 16 de novembre a les 19h a la Plaça del Poble Gitano.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat