Casa Vicens Gaudí serà el patrocinador exclusiu de l’Escola de Futbol del Club Esportiu Europa

La Casa Vicens de Gràcia renova el seu patrocini amb el Club Esportiu Europa per a les dues pròximes temporades. Després de ser el patrocinador principal del primer equip masculí en la temporada 2021-2022 i del primer equip femení en la temporada 2022-2023, aquest any serà el patrocinador exclusiu de l’Escola de Futbol del CE Europa, que d’ara endavant es dirà «Escola CE Europa x Casa Vicens». En aquesta escola es formen anualment 750 infants d’entre 4 i 14 anys en les categories de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet.

En l’acte celebrat aquest passat dilluns, s’ha signat aquest acord històric de suport a l’esport formatiu per part d’una institució cultural local. A la signatura hi han participat el director general de Casa Vicens, Emili Masferrer, i Hèctor Ibar, president del Club Esportiu Europa. Segons el director de Casa Vicens, “com a institució cultural del barri volem continuar donant suport a aquest club històric i reforçar els llaços entre la cultura i l’esport. En aquesta ocasió, des de la primera etapa formativa, i reforçant, a més, els dos pilars clau de l’educació: l’esport i la cultura”.

Entre les accions previstes en aquest patrocini bianual, hi ha la celebració de la «Copa Casa Vicens» que es fa cada any entre els mesos d’abril i juny. A més, Casa Vicens Gaudí serà també el patrocinador únic de la Festa de l’Escola que es fa l’últim dissabte de la temporada. Així doncs, amb l’acord d’aquest nou conveni es vinculen de nou dues grans entitats de la Vila de Gràcia, la primera casa de Gaudí i el Club Esportiu Europa, amb l’objectiu de reforçar els valors d’ambdues institucions a través d’accions creatives i de proximitat.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat