El Nadal arriba a la Casa Vicens amb descomptes i noves propostes culturals

La primera casa de Gaudí torna a recuperar l’essència del Nadal amb la decoració de dos dels seus balcons del carrer Carolines, a la Vila de Gràcia. Aquest Nadal, la Casa Vicens homenatja a un dels pares de la poesia catalana modernista, Joan Maragall (1860-1911) qui, amb el seu poema “Els núvols de Nadal” ha servit d’inspiració als núvols escultòrics de la façana de l’edifici. La intervenció ha anat a càrrec de l’estudi floral barcelonès, Matagalán. El vermell, el color universal de l’amor, es fusiona amb la simbologia de Nadal aportant calidesa, generositat i esperit festiu. A més, entre les plantes presents a la instal·lació floral, en destaca l’ús de llentiscle que simbolitza la protecció i la bona sort i fulles de magnòlia que al·ludeixen a la perserverància i la fortalesa, a més aquesta darrera es troba a la porta d’accés de la Casa Vicens.

20% de descompte a les visites del 18 al 31 de desembre |

A més durant les festes de Nadal aquest Patrimoni Mundial de la UNESCO ofereix fins el 31 de desembre la possibilitat de descobrir la primera casa de Gaudí amb un 20% de descompte en la compra de qualsevol entrada a la pàgina web www.casavicens.org amb el codi NADAL. És una promoció exclusiva per a compres online per visitar la casa del 18 al 31 de desembre.

Nova experiència de visita “Sweet Gaudí” |

I finalment a partir d’aquest dimarts, a més, es podrà gaudir d’una nova experiència de visita: el Sweet Gaudí. Des de la Casa Vicens han volgut aprofitar el Nadal per llençar una visita d’allò més càlida i dolça. Amb Sweet Gaudí es podrà visitar aquesta casa-museu qualsevol dia i a qualsevol hora (en el termini màxim de 6 mesos des de la compra del bitllet) i gaudir d’un bon got de xocolata amb xurros a la cafeteria de l’edifici. L’entrada també inclou l’accés a l’audioguia en quinze idiomes i la visita a l’exposició temporal “Després de la boira, primeres flors” que acaba el 7 de gener i que s’ha organitzat conjuntament amb la Casa Àsia. La mostra acull l’obra de 24 artistes nacionals i internacionals que reflexionen sobre la temàtica floral en l’art contemporani.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat