Un any més torna el Pessebre de Clics de La Violeta fins al 2 de febrer

diciembre 19, 2023

Un any més i com ja marca la tradicició, el Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia acull entre l’11 de desembre i el 2 de febrer de 2024, el Pessebre de La Violeta, una construcció de 10 metres quadrats, bastida amb gairebé 750 figures, així com tota mena de construccions. Tot plegat realitzat amb els típics personatges de Playmobil convingudament adaptats al món del pessebre.

Un pessebre que conté diverses escenes, típiques dels pessebres, el naixement, l’anunciació als pastors, una impressionant caravana dels mags d’orient, diferents oficis amb els seus obradors, un mercat pel de parades amb tota mena de productes, la fonda, la fabricació del vi, la matança del porc, el conreu de l’horta, el barri benestant, les cases dels pecadors, el poble, diferents vaixells, entre altres elements, que ens transporten a la quotidianitat de la vida.

Una creació plàstica que aplega, 271 homes, 103 dones, 61 criatures i més de 300 animals, a través dels quals el visitant s’endinsarà a l’essència del pessebre, una tradició molt arrelada a casa nostra i que amb aquesta posada en situació pretén que tothom el pugui gaudir mentre cerca els dos caganers que hi ha.

Gràcia celebra els 800 anys del Pessebre |

Aquest 2023 i  amb motiu de la celebració dels 800 anys del primer pessebre endegat per sant Francesc d’Assís, el pessebre de La Violeta es complementà amb una exposició fotogràfica de diferents diorames dels pessebristes de Vilanova i Barcelona i una altra exposició amb 30 naixements de diferents llocs del món com: Perú, Equador, Mèxic, EUA, Palestina, Portugal, en altres.

Don't Miss

La Zona de lleure per a gossos de Travessera clausurada

A partir del 15 de juliol de 2024 l’àrea d’esbarjo per a

Torna el Concurs de Balcons, portalades i comerços guarnits 2024

Un any més des de la Fundació Festa Major de Gràcia es