Festa del Comerç de la Travessera amb el Pare Noel aquest dissabte 16

Aquests dies molts de nosaltres anem atrafegats fent les compres, pensant els regals necessaris per a aquestes festes i a vegades trobar tot allò que hom necessita en un mateix espai no és feina fàcil. Per sort a Gràcia tenim els comerços de la Unió de Botiguers de Travessera Casc Antic, que des del tram comprès entre els carrers Gran de Gràcia fins a Torrent de l’Olla ens ofereixen una oferta variada i especialitzada en el tram més curt i amb més densitat d’oferta comercial local de la ciutat de Barcelona.

Comerç variat |

Per aquest motiu és una bona opció poder gaudir de la diversitat dels seus comerços, botigues de roba i moda, perruqueries, d’electrodomèstics, d’alimentació, decoració… i sens dubte amb uns comerciants que ens atendran de forma personalitzada sense deixar-se cap detall.

Visita del Pare Noel |

Entre les activitats preparades per aquestes festes, destaca la d’aquest dissabte 16 de desembre de jornada de comerç al carrer i l’obertura de la carpa màgica de Pare Noel. Finalment, el 4 i 5 de gener de 2024 la Travessera de Gràcia serà per a vianants per gaudir de les compres. A més, durant aquestes festes les compres dels establiments units a la plataforma de venda en línia «Gràcia Comerç» obsequien els seus clients amb una pràctica bossa de roba per gaudir d’una bona compra. A més també gaudirem de diverses activitats com el Mercat de Nadal.

Don't Miss

El TOT Gràcia Magazine #20 d’estiu ja és al carrer

Aquesta setmana ja s’ha repartit el número 20 del TOT Gràcia Magazine,

Del 27 de juliol i fins al 22 d’agost tall per obres a la L4 del Metro

El Metro de Barcelona està en obres, des de fa setmanes els