La colla castellera CVG prepara un tres de sis feminista per festa major aquest dilluns 15 d’agost

Els Castellers de la Vila de Gràcia preparen el seu primer castell fet íntegrament per castelleres de la colla. El podrem veure la tarda del dilluns 15 d’agost, i serà un dels primers actes públics amb la represa  dels actes de festa major i les actuacions castelleres, portant un tres de sis íntegrament femení.

No és el primer cop que els CVG porten un castell amb estructures femenines, el 2001 es va fer el quatre de sis amb agulla, tot i que en aquesta ocasió les dones conformaven només el tronc, en la cercavila de 2019 la colla va portar un pilar femení i el 8 de maig de 2020 va participar amb les altres set colles de la ciutat que van bastir castells femenins a les manifestacions feministes d’aquell any.
La colla ha decidit dur a terme un castell femení reivindicatiu per mostrar el seu rebuig davant les discriminacions per qüestions masclistes que es donen dins i fora de les colles de cultura popular i en les colles de castellers.
Per dur a terme aquest castell s’ha comptat amb la complicitat i suport de l’equip tècnic i la junta de la colla, així com de la resta de membres que integren CVG.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat