El servei de Metro obert 72 hores seguides per les Festes de la Mercè

Barcelona celebra aquest cap de setmana la seva festa major la Festa Major de La Mercè, per aquest motiu i perquè la mobilitat als espais culturals, activitats i concerts sigui més accessible, el servei de Metro obrirà 72 seguides sense interrupció.

Transport públic tota la nit |

Així doncs, el servei de Metro serà continu des de les 5.00 hores del 22 de setembre fins a la mitjanit del 25 de setembre de 2023, i alhora també es reforçaran les línies amb més demanda com per exemple la L1 i L3 el dilluns 25 de setembre amb motiu del Piromusical.

També cal destacar que els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya també modifiquen el seu horari habitual per la festivitat i oferiran també un servei ininterromput i també es reforçarà el servei a les línies urbanes les nits de divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de setembre. A la línia Barcelona-Vallès, els trens de les línies L6 Sarrià, L7 Av. Tibidabo i L12 Reina Elisenda circularan durant tota la nit, i finalment hem també de destacar que el Funicular de Vallvidrera donarà servei amb un interval de pas de 10 minuts durant les tres nits de servei ininterromput.

Dispositius durant la festa major |

Per altra banda, des de l’administració s’ha treballat per tal d’habilitar diversos dispositius de prevenció i atenció de les violències masclistes i LGTBI-fòbiques.

Per aquest motiu i ja com va passar a la Festa Major de Gràcia d’aquest 2023, s’han creat uns itineraris segurs on sempre hi haurà presència de policia en diferents zones d’oci nocturn fins a les parades de transport públic més properes.

Els itineraris segurs són aquests  |

Carrer de Menéndez y Pelayo. De divendres, 22 de setembre, a dilluns, 25 de setembre. De les 20.00 a les 5.00 hores.

Platja del Bogatell. De divendres, 22 de setembre, a diumenge, 24 de setembre. De les 20.00 a les 5.00 hores. Paral·lelament, també romandrà obert el punt lila nocturn ubicat a l’edifici de Platges situat a la platja del Bogatell, des de divendres, 22 de setembre, a dilluns, 25 de setembre. De les 23.00 a les 6.00 hores.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat