La Biblioteca de la Vila de Gràcia ofereix dues Masterclass

El mes de novembre la Biblioteca de la Vila de Gràcia oferirà dues Masterclass per tots aquells que estiguin interessants, per una banda, en el món del web 3.0 i alhora una segona sobre ciberseguretat.

Les classes «masterclass» són sessions presencials que imparteix una persona experta sobre un tema en concret. El projecte és una iniciativa de Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa.

La primera que ens ofereix la biblioteca de Torrent de l’Olla s’impartirà el 7 de novembre sota el títol «Quina és la nova Revolució que anomenen Web 3.0?» Una classe on s’explicaran el sentit de paraules tan noves, però d’actualitat com metavers, Bitcoin, NFT, descentralització…

En aquesta masterclass impartida per Mònica Urrutia us donarà les respostes a aquestes preguntes per entendre com és la nova revolució tecnològica que anomenen la Web3 el nou «Internet» que ens porta canvis econòmics, socials i estructurals. Us heu d’inscriure en aquesta web.

La segona masterclass serà el 9 de novembre i sota el títol «Ciberseguretat: protecció del telèfon mòbil, portàtil i missatgeria» Genís Margarit ens explicarà com la ciberseguretat s’ha convertit en una «paraula de moda». A vegades, naveguem per les xarxes sense preocupar-nos de la nostra seguretat i és molt fàcil patir un ciberatac. Podem perdre moltes de les nostres dades si no sabem com protegir-nos.

Així doncs, l’objectiu d’aquesta classe és el de millorar la confidencialitat de la nostra informació: Quines mesures de seguretat TIC tenim a les nostres aplicacions, i com garantim la cobertura dels danys causats per un potencial ciberatac? Per assistir-hi us heu d’inscriure en aquesta web.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat