Amb el nou curs tornen els Clubs de Lectura a les Biblioteques de Gràcia

Un any més les biblioteques gracienques tornen a posar en marxa els seus Clubs de Lectura, un espai on es troben persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses, conduïdes per una persona experta, i destinats tals als adults com també per a infants.

En el cas de Gràcia la fantasia, ciència-ficció, literatura en diverses llengües, filosofia, cinema… seran els protagonistes dels clubs de lectura de les diferents biblioteques.

La Biblioteca Jaume Fuster us ofereix el Club de lectura general, el Club de lectura de literatura fantàstica i de ciència-ficció, el Club de lectura de literatura italiana, i finalment el Club de lectura d’audiollibres ‘No perdis el punt’, aquest darrer requereix inscriure’s per tal de poder assistir-hi.

La Biblioteca Vallcarca i els Penitents M. Antonieta Cot, ofereix els clubs de lectura general, el Club de lectura de llengua anglesa, i dos clubs de lectura infantil, amb alumnes de 4t i 5è de primària dels centres educatius de l’entorn.

I finalment a la Biblioteca de la Vila de Gràcia, hi trobareu el Club de Lectura de cultures africanes, el Club de lectura en llengua alemanya, el Club de lectura de filosofia, el Club de lectura de novel·la i cinema i finalment el Club de lectura de català bàsic.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat