El projecte “Amunt persianes” posa a concurs dos locals a Gràcia

octubre 14, 2022

En els darrers anys l’Ajuntament de Barcelona va comprar una sèrie de locals comercials en els diferents districtes de la ciutat, per tal de poder-los oferir a projectes comercials que posessin en valor el teixit comercial dels diferents barris. Ara aquesta tardor l’administració local posa en marxa dues convocatòries, una per Economia Social i Solidària, per captar projectes per a 36 locals municipals en planta baixa comprats dins del programa «Amunt Persianes».

Els 36 locals |

Pel que fa a les dimensions dels locals municipals, n’hi ha per a diferents tipus de negocis, i l’objectiu el de facilitar el lloguer als emprenedors, i que tinguin un cost del lloguer entre un 30% i un 50% del preu de mercat. El termini de presentació de projectes estarà obert fins al dia 20 de gener de 2023.

Les convocatòries |

La primera de les dues convocatòries és per a projectes econòmics de comerç i serveis de proximitat, economia social i solidària o petita producció urbana. La segona és específica per a projectes en l’àmbit de la cultura, com llibreries o espais de creació artística. En tot cas, han de ser viables econòmicament, han de poder generar sinergies amb el barri i tenir un impacte positiu en l’entorn.

Les dimensions dels locals es comprenen entre els locals petits i mitjans: un total de 23 i que estan per sota dels 400 m². I els locals de gran superfície que en són 4 i tenen unes dimensions entre els 400 m² i 1000 m².

Les localitzacions |

La majoria d’aquests locals es troben als districtes de Ciutat Vella, Horta Guinardó, a l’Eixample, Sants Montjuïc, i Nou Barris, a Gràcia tan sols n’hi ha dos.

Els locals de Gràcia |

Els dos locals del Districte de Gràcia que entren dins el projecte de «Persianes Amunt» un es troba al carrer de Verdi 166, amb una superfície de 108,63 m² i al carrer de Sant Salvador 85 amb una superfície de 308,62 m². Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç. 

Don't Miss

Aquest cap de setmana darrer «Obrim Carrers» de la temporada

Aquest dissabte 29 i diumenge 30 de juny del 2024 serà el

Els comerços de Travessera de Gràcia Casc Antic surten al carrer amb una nova jornada de Comerç al Carrer

Aquest dissabte 4 de maig gràcia tornarà a viure una nova jornada