El TOT arriba als 2.000 seguidors al Instagram, i 5.000 al total de les seves xarxes socials

Aquest mes d’octubre el perfil oficial del TOT Gràcia a Instagram ha arribat als 2.000 seguidors. Una xifra rodona que confirma l’interès dels lectors per estar informat de les notícies i publicacions que edita la revista i el diari digital en el seu perfil. I és que a banda dels posts (publicacions) en els darrers mesos el TOT també ha començat a publicar de forma diària, històries en el seu perfil enllaçades a les notícies del web.

Tot i els 2.000 seguidors del TOT a Instagram, les altres xarxes socials on el mitjà gracienc també té presència, és a dir la pàgina oficial de Facebook i el perfil de Twitter també continuen creixent. Tot plegat dona com a resultat 5.000 seguidors, si sumen tots els seguidors de les diverses xarxes socials que conformen la comunitat del TOT Gràcia.

Des de l’editora Gràcia Comunicació estan satisfets amb aquestes xifres i el seu objectiu és el de continuar creixent, tant en nombre de seguidors a les xarxes socials, com d’usuaris al diari digital, com en els 8.000 exemplars de la revista editada trimestralment en format paper.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat