El TOT arriba als 2.000 seguidors al Instagram, i 5.000 al total de les seves xarxes socials

Aquest mes d’octubre el perfil oficial del TOT Gràcia a Instagram ha arribat als 2.000 seguidors. Una xifra rodona que confirma l’interès dels lectors per estar informat de les notícies i publicacions que edita la revista i el diari digital en el seu perfil. I és que a banda dels posts (publicacions) en els darrers mesos el TOT també ha començat a publicar de forma diària, històries en el seu perfil enllaçades a les notícies del web.

Tot i els 2.000 seguidors del TOT a Instagram, les altres xarxes socials on el mitjà gracienc també té presència, és a dir la pàgina oficial de Facebook i el perfil de Twitter també continuen creixent. Tot plegat dona com a resultat 5.000 seguidors, si sumen tots els seguidors de les diverses xarxes socials que conformen la comunitat del TOT Gràcia.

Des de l’editora Gràcia Comunicació estan satisfets amb aquestes xifres i el seu objectiu és el de continuar creixent, tant en nombre de seguidors a les xarxes socials, com d’usuaris al diari digital, com en els 8.000 exemplars de la revista editada trimestralment en format paper.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat