Casa Vicens afegeix ens proposa una nova visita dibuixada a la primera casa de Gaudí

A partir d’aquesta tarda i una vegada al mes podem gaudir de la visita dibuixada a la Casa Vicens, una visita pensada per al públic adults i que es durà a terme un diumenge al mes.

Parlar de la Casa Vicens de Gaudí és parlar de creativitat, de color i de naturalesa. I tots aquests elements es fusionen en la nova activitat que ens proposa aquest Patrimoni Mundial de la UNESCO. De la mà de l’urban sketcher Daniel Pagans, conegut com @drawingbarcelona), la primera casa de Gaudí planteja una visita periòdica, un diumenge al mes, on els participants podran descobrir aquesta casa a través del dibuix i l’aquarel·la. Una visió més íntima respecte a altres visites per fixar-se en els petits detalls d’aquesta casa, des de la icònica rajola de clavellines a la fulla de margalló amb la que Gaudí va conformar la reixa d’accés.

L’objectiu de la visita és oferir una visita alternativa a Casa Vicens i reivindicar també aquest tipus d’oci artístic per al públic adult, ja que la majoria de propostes de tallers creatius es dirigeixen a un públic familiar.

Aquesta visita dibuixada permet fer un taller d’urban sketching, durant dues hores i posteriorment visitar la Casa Vicens amb l’audioguia en 15 idiomes. Una oportunitat única per connectar amb el potencial creatiu i gaudir del moment present a través del dibuix i la pintura espontània i improvisada. La visita és per a totes les persones més grans de divuit anys, no fan falta coneixements artístics previs i els materials estan inclosos. La primera sessió va començar el passat 16 d’octubre i la següent serà el 20 de novembre. Les entrades es poden adquirir a la web de la Casa Vicens.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat