Torna el Festigàbal 2022 els dies 19 i 20 d’agost de 2022

Aquesta setmana torna el Festigàbal i ho fa per la porta gran. Un any més se celebra el Festigàbal, en el marc de la Festa Major de Gràcia. Un esdeveniment gratuït que continua connectat a l’avantguarda musical i que no s’oblida de teixir les bases dels i les artistes del present i el futur de l’escena catalana, amb un cartell paritari i per a tots els gustos. Aquest any 2022 el Festigàbal amplia la seva programació fins a 10 actuacions musicals concentrades en dos dies, el 19 i 20 d’agost de 2022 als Jardins de la Sedeta, per continuar essent un dels puntals d’una Festa Major de Gràcia.

Divendres 19 d’agost 

El Festigàbal arrencarà divendres 19 amb el pop amb ressons a Sr. Chinarro de Navarri, recollint la millor tradició de l’indie nacional i adaptant-ho als temps d’avui. El públic també podrà gaudir de l’indie powerpop en català amb melodies i tendència «trash» de grups com Guineu. L’Aida Giménez. Continuarem amb el «pop melancòlic» de Bernarda, projecte encapçalat per l’artista polifacètic Bernat Cuyàs, que es defineix amb cançons senzilles i tranquil·les sobre l’amor, la inseguretat i la pèrdua. Ben entrada la nit de Festigàbal gaudirem de la proposta d’alts bpms de BOYE, una de les darreres incorporacions de Vida Records, el vehicle musical de l’actor David Menéndez, una mescla visceral i despreocupada de hip hop, indie, funk i electrònica amb un resultat fresc i sorprenent. I el tancament de la primera jornada s’oficiarà de la mà de technorumba festiva d’Habla de Mí en Presente, que encén una nova etapa  amb el seu primer disc, ‘Vivir más’ (Halley Records).

Dissabte 20 d’agost

Dissabte serà el torn de la sonoritat del garatge-pop amb actitud post-punk de les Pinpilinpussies, la formació catalana-basca formada per la Raquel Pagès i l’Ane Barcena, actuaràn els Jardins de la Sedeta amb les seves cançons catàrtiques que combinen distorsió i melodia amb una energia combativa. Seguiran els concerts de la mà de  Yawners, un projecte de l’Elena Nieto amb base a Madrid, una mescla d’indie pop i punk amb influències del pop dels 90s, per presentar el  seu darrer treball Duplo (Montgri).

El festival seguirà amb la proposta pop i electrònica de Julieta, un dels referents de la nova escena musical catalana. I del pop es passarà a la proposta experimental de música electrònica de RODEO, nova banda que  representa la unió musical del duo b1n0, el cantant i productor PHOAC i l’enginyer de mescla i productor Jordi Mora. Els 4 s’uneixen per a donar forma al seu treball debut anomenat Fake Friends (Foehn Records, 2022). Per acabar la nit gaudirem de la proposta de pop punk despreocupat d’un dels grups catalans del moment. Alavedra clausurarà una de les edicions més ambicioses del Festigàbal amb les seves produccions costumistes a cavall entre el deliri i la suor. 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat