S’obre la convocatòria del XVII Concurs Sons de la Mediterrània

Un any més el Centre Artesà Tradicionàrius  i el  Grup Enderrock , amb el suport de la  Fira Mediterrània  de Manresa, han convocat la dissetena edició del Concurs Sons de la Mediterrània.

El concurs és obert als grups i solistes emergents que presenten propostes de folk i músiques d’arrel de la Mediterrània. Els artistes participants hauran de presentar un mínim de quatre peces, originals o versions, i s’han de registrar al web  www.concurssons.cat  abans del 15 de juny a les 24 h.

De totes les propostes rebudes, el jurat n’escollirà tres, que actuaran a la final en directe, a la 27a Fira Mediterrània. El guanyador del concurs obtindrà com a premi la gravació, producció i promoció d’un disc en un estudi professional, una campanya de publicitat i la contractació als principals festivals i cicles de folk del 2025: Festival Folk Internacional Tradicionàrius, Fira Mediterrània de Manresa, Circuit Folc, Música a la Vila del Vendrell, FIMPT de Vilanova i la Geltrú i Ethno Catalonia de Banyoles. A més, el guanyador del 2024 entrarà automàticament a formar part de l’Obrador d’arrel, el programa d’acompanyament artístic i suport a la creació de Fira Mediterrània de Manresa. 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat