Màster de dominó El Centre

septiembre 15, 2022

La Secció de Dominó d’El Centre Moral i Instructiu de Gràcia està buscant la millor parella de dominó. És per això que a partir del pròxim dia 1 d’octubre s’iniciarà un rànquing organitzat per la junta del dominó obert per a tots els socis/es i no socis/es que vulguin participar, així com amics i coneguts.

Per poder-vos apuntar cal dirigir-se a secretaria i si no a la mateixa Secció de Dominó, sense data límit d’inscripció.

La competició neix amb voluntat de durada indefinida, fins que hi hagi un equip que guanyi aquesta competició dues temporades consecutives o tres alternes. La temporada natural s’inicia el mes d’octubre i finalitza l’últim dia de l’any següent. El mes d’agost serà inhàbil a efectes d’aquesta competició. La classificació dels equips en el rànquing de sortida serà per sorteig i se’ls
assignarà 100 punts que tindran la condició d’acumulats. Les incorporacions de nous equips ho faran ocupant l’últim lloc i amb la mateixa puntuació acumulada de l’últim equip classificat. Aquestes noves incorporacions no podran competir fins al mes següent a la data d’inscripció. Trobareu més informació en aquest enllaç.

Don't Miss

Sergi Carreras i Eli López: «Els Pastorets són un esdeveniment molt especial»

Els Pastorets és un clàssic teatral, però també a Gràcia per aquestes

Tornen «Els Pastorets» al Centre Moral amb dotze representacions aquestes festes

Un any més per aquestes dates torna als escenaris de Gràcia, el