Del 11 de setembre al 20 d’octubre torna el 32è Festival Hora del Jazz a Gràcia

septiembre 14, 2022

Un any més la plaça de la Vila de Gràcia serà l’escenari on podrem gaudir de concerts en directa gràcia al 32è Festival Hora del Jazz a Gràcia.

Aquest 2022 el festival ens proposa 15 concerts i dos esdeveniments especials en record a figures tant populars com la de Tete Montoliu i del Joan Vinyals.

La programació de nit es realitzarà en un total de set sales de tot el territori català amb la col·laboració d’associacions i entitats de músics de cada lloc: Sitges, Tarragona, Sant Vicenç dels Horts, Girona, Bigues i Riells, Vilafranca del Penedès i Granollers.

Els concerts a Barcelona tornen a la mítica plaça de la Vila amb dobles sessions de tarda i amb una programació que compta amb figures de renom, un alt percentatge de músics joves i la meitat de propostes liderades per dones.

El 12 d’octubre se celebrarà a la Sala Luz de Gas un concert homenatge a l’expresident de l’AMJM, Joan Vinyals, que ens va deixar el gener de 2022. Aquest acte reunirà a músics i a diverses persones properes al Joan, per tal de recordar la seva figura i la seva música.

En el marc del 25 aniversari de la mort del Tete Montoliu, l’AMJM ha volgut rememorar el seu llegat amb un acte en format de taula rodona i concert a la seu de l’ONCE de Barcelona. Tant músics i persones del seu cercle com d’altres que han estat en contacte amb la seva música parlaran sobre l’abast i l’herència musical del Tete, un dels majors referents del jazz català i mundial.

Programació a Gràcia |

Els concerts es faràn a la tarda a la Plaça de la Vila de Gràcia. Tots els concerts son gratuïts amb aforament limitat

La plaça de la Vila de Gràcia, espai central del festival, acollirà la programació diürna el 18 de setembre amb Jazztanyoles (Elisabet Raspall i Belén Cabanes)a les 18.00 hores  i Pol Omedes ¡Pura Vida! a les 19.00 hores. El 25 de setembre podrem gaudir de la música de Alba Careta i Roger Santacana ales 18.00 hores i Daniel Ferruz Quartet a les 19.00 hores.  I finalment el 2 d’octubre serà el torn Madera Viva Trio i Maria Esteban Quintet  a les 18.00 i 19.00 hores respectivament.

Don't Miss

El dia 25 de maig Gràcia celebra les Setmanes d’Arquitectura 24

Del 14 de maig i el 28 de juny Barcelona celebra les

Novaedició del cicle «Música i Cinema» als Cinemes Girona

Aquest passat 8 de maig va començar als  Cinemes Girona, una nova