L’Orchestra Fireluche el 14 d’octubre al C.A.T. dins del LEM Festival 2022

septiembre 21, 2022

El CAT Tradicionàrius acull, per segon any consecutiu, un dels concerts del LEM Festival 2022. El festival, organitzat per Gràcia Territori Sonor, tindrà lloc a diferents espais de Barcelona del 6 al 29 d’octubre de 2022. 

Pel concert al CAT, que tindrà lloc el divendres 14 d’octubre a les 20.30 hores el LEM 2022 us proposa la presentació del disc de l’Orchestra Fireluche, «Segona florada», on hi destaca un Pau Riba poeta i narrador, en plena forma creativa i que, a mig camí entre el cant i el recitat, posa una veu emocionant. 

L’àlbum |

«Segona florada». És un àlbum amb deu temes plens de referències familiars, enregistrats entre l’octubre de 2021 i el gener de 2022, plenes de vida. A més  hi destaca un Pau Riba poeta i narrador, en plena forma creativa i que, a mig camí entre el cant i el recitat, posa una veu emocionant i sincera a textos propis i aliens, escrits per a l’ocasió o recuperats, embolcallats amb la música  de l’Orchestra Fireluche. Entre elles hi ha «D’Aina», la darrera cançó que va compondre Pau Riba. Podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

Don't Miss

S’obre la convocatòria del XVII Concurs Sons de la Mediterrània

Un any més el Centre Artesà Tradicionàrius  i el  Grup Enderrock , amb el suport

+TRAD Primavera 2024 omple de música Gràcia

El +TRAD Primavera’24 posa en marxa el cicle de concerts i activitats