Avui divendres 22 finalitza la 37a edició del Festival Tradicionàrius

marzo 22, 2024

La 37a edició del Festival Tradicionàrius posa punt i final a una nova edició amb la convicció d’haver assolit els objectius que es va proposar l’organització, quan vam presentar la programació: reivindicar la cultura, la música, la dansa, la llengua i la tradició dels Països Catalans.

Així doncs un any més la cercavila de les Colles de Cultura de Gràcia, que recorre els carrers des de la plaça de la Vila fins a la plaça Anna Frank, és l’esdeveniment de celebració a l’espai públic dels veïns i veïnes que dona sentit a la festa compartida. . . .

I el concert de cloenda, la gran festa final del festival amb Mesclat, un grup històric que ha decidit retrobar-se després de 25 anys per fer un directe amb el mateix propòsit de l’any 1999, agafar la música tradicional i tocar-la amb ritmes contemporanis a partir de cançons pròpies i adaptacions del folklore Països Catalans. 

La programació de la cloenda és la següent:

19.30 h. Plantada i lluïments a la plaça de la Vila
20.00 h Inici cercavila des de la plaça de la Vila fins pl Anna Frank, a l’arribar hi haurà el lluïment de les colles i la sonada dels Timbgrallers.
22.00 h Concert de Mesclat amb les entrades ja exhaurides.

David Ramon

David Ramon. Editor i director del TOT Gràcia Magazine.
Actualment també a Ona Mar Fm.

Don't Miss

El TOT Gràcia Magazine #20 d’estiu ja és al carrer

Aquesta setmana ja s’ha repartit el número 20 del TOT Gràcia Magazine,

Del 27 de juliol i fins al 22 d’agost tall per obres a la L4 del Metro

El Metro de Barcelona està en obres, des de fa setmanes els