El passat 12 de març es va celebrar el 2n Concert Interreligiós

marzo 22, 2024
Fotografia: Cedida

El passat dimarts 12 de març a les 18.30 l’Auditori Magis del Col·legi Kostka Jesuïtes de Gràcia es va omplir per gaudir de la segona edició del Concert Interreligiós, una activitat gratuïta i oberta a la ciutadania, organitzada per l’escola i el Grup de diàleg Interreligiós de Gràcia.

El músic Joan Anton Mateu va obrir el concert que va interpretar diverses peces de caràcter budista, a continuació la Coral Unda Maris dirigida per Josep Maria Fradera ens va cantar dues peces «Pater Noster» de Nikolai Kendroff i «Signore delle cime» de Bepi De Marzi peça composta l’any 1958.

Entre les diferents actuacions musicals, també va haver-hi temps per a lectures de diversos textos entre ells la Lectura de la Fe bahà’í, la Lectura de l’Església de Scientology i la lectura d’un text cristià, tots ells intercalats entre les diverses actuacions musicals.

Tot seguit el grup Bhakti Bhavana ens va interpretar tres pecçes musicals i després va ser el torn de Dolça Ballí amb el violí i Marc Garcia al piano interpretant «Ave Verum» del compositor anglès Edward Elgar. Van prosseguir l’acte la Carla Caracuel al piano i Valentina Edo a la trompa amb l'»Ave Maria» de Johann Sebastian Bach i Charles Gounod.

Fotgrafia: Cedida

La segona part del concert va anar a càrrec de les diferents corals de l’Escola de Música Kostka, entre elles el Cor Jove de l’Escola, dirigit per Marc Garcés amb la peça «Magnificat» de M. Garcés.

Tot seguit el Cor Trencathis dirigit per Claudi Cisneros va interpretar «El matí quan brilla» de J.Hador.

Després el públic va poder gaudir diferents peces jueves de la mà de Ashley Braunthal, per més tard ser el torn de les Corals Infantils de l’Escola de Música Kostka on Camila Rodríguez era la responsable del piano i la direcció era de Maria Borràs, en aquest cas van interpretar dues peces, «I need a little more Jesus» de E. Campbell i el popular «Oh happy day» de E. Hawkins.

Finalment i tancat les actuacions va ser el torn de les Corals Infantils, Cor Jove, Cor d’educadors amb el Cor Trencathis amb M.Garcia a l’orgue i dirgit per C. Cinseros interpretant «Ave verum» de W.A. Mozart.

La cloenda es va fer amb un cant comú invitant el públic a participar amb el «Hevenu Shalom» en diverses llengües.

David Ramon

David Ramon. Editor i director del TOT Gràcia Magazine.
Actualment també a Ona Mar Fm.

Don't Miss

La Zona de lleure per a gossos de Travessera clausurada

A partir del 15 de juliol de 2024 l’àrea d’esbarjo per a

Torna el Concurs de Balcons, portalades i comerços guarnits 2024

Un any més des de la Fundació Festa Major de Gràcia es