El Centre Moral obre concurs d’adjudicació de l’explotació del Bar de l’entitat

julio 1, 2022

El Centre Moral Instructiu de Gràcia (El Centre) va ser fundat el dia 2 de febrer de l’any 1869. Com el seu nom indica, una de les finalitats principals de l’Entitat era la instrucció, així que l’any 1871 ja es va iniciar la docència en tres locals diferents a fi i efecte de poder impartir amb classes diürnes i nocturnes l’educació a les persones més necessitades de l’ex-Vila de Gràcia.

Actualment l’entitat compta amb una massa social de de 500 socis, i a més ofereix una gran varietat d’activitats obertes en diferents seccions com les del, Grup de Teatre, Grup juvenil de teatre, Taller  de Teatre, Concurs de Teatre català a Gràcia , Coral, Tennis Taula, Escacs, Colla de Sant Medir, Grup de visites culturals i excursions, Grup de Llibrefòrum, Esplai, Domino, Cicles de conferències de diferents temes culturals,  Concurs Literari Vila de Gràcia-Festa Major, Sopar Tertúlia amb personalitats de primer nivell de la cultura, religió, esport i política, obertes a la societat gracienca.

Així doncs a causa de les necessitats de donar un millor servei als socis i usuaris de l’entitat, el Centre Moral de Gràcia posa en marxa un Concurs d’Adjudicació de l’Arrendament del Servei de Bar per a la seva Explotació 2022. 

L’objecte d’aquest contracte és la gestió i dinamització del Bar del Centre, del qual el termini d’execució del contracte mínim serà de cinc anys i el bar haurà d’estar obert durant les hores d’activitats en què el centre tingui les portes obertes. Tots els interessats podeu consultar les bases del concurs en aquesta pàgina web

Don't Miss

Sergi Carreras i Eli López: «Els Pastorets són un esdeveniment molt especial»

Els Pastorets és un clàssic teatral, però també a Gràcia per aquestes

Festa del Comerç de la Travessera amb el Pare Noel aquest dissabte 16

Aquests dies molts de nosaltres anem atrafegats fent les compres, pensant els